A făcut dintr-un chip de înger o faţă de monstru! „Opera” Prinţului de la Dobreni cu BMW-ul tunat!

 

În cele două fotografii de mai sus este Denisa, fata de 16 ani care vineri a fost spulberată pe o trecere de pietoni de Ionuţ Florin Mironescu (cel care conducea un BMW tunat), în timp ce traversa pe culoarea VERDE a semaforului.

În fotografia din stanga o vedeţi pe Denisa, cu puţin timp înainte de accident iar în poza din dreapta aşa cum arata la puţin timp după accident, după ce primise primele îngrijiri în Spitalul Judeţean Neamţ.

Precizare: Fotografiile din acest text sunt publicate cu acordul părinţilor şi al adolescentei de 16 ani.

Ce nu se vede în fotografia din dreapta: piciorul drept pus în ghips, diagnosticul actual fiind suspiciune de rotulă.

Ce se ascunde sub faţa tumefiată şi plină de cusături? Traumatism în zona frunţii (cap spart), multiple traumatisme, buza spartă, 4 dinţi de pe maximarul superios săriţi, 3 dinţi de pe maxilarul inferior retezaţi, pierdere de fragmente osoase pe maxilă şi mandibulă

Alte urmări medicale: leziuni la gât, unde deget zdrobit la mâna dreaptă (prins între cap şi parbriz), mai multe porţiuni de piele de pe antebraţ „arse” (frecare cu parbrizul maşinii) etc.

Evident că tratarea tuturor acestor afecţiuni şi recuperarea medicală totală (rezolvarea fracturii, a leziunilor, a dinţilor şi a fragmentelor osoase lipsă) vor dura luni buni de zile. Poate ani!

Singura „vină” a acestei adolescente de 16 ani – care îşi făcea planuri de vacanţă şi de viaţă, visând deja la momentul când va opta pentru o facultate – a fost că se afla într-o plimbare cu mama ei şi că au traversat strada regulamentar, pe „zebră”, pe culoarea VERDE a semaforului şi fata a fost lovită în plin de un inconştient care gonea ca la raliuri ca să scape de echipajul de Poliţie de care era urmărit şi la semnalul căruia nu oprise.

Cititi si: Revoltă pe net! “Prinţul Dobreniului mergea seară de seară cu 150 de km la oră prin oraş!”

Vestea va reveni cu un articol în care vom da detalii despre dinamica accidentului, bazat pe declaraţii ale martorilor. Declaraţii care arată că apărarea „i se poate întâmpla oricui” promovată de rudele şi prietenii acestui individ nu stă în picioare, că e vorba de un şofer care în mod conştient şi-a asumat să încalce toate regulile de circulaţie dar şi de comportament uman şi care, deşi avea relevanţa posibilelor urmări, a preferat să se poarte cu un dispreţ suveran.

În această dimineaţă s-a judecat contestaţia făcută la Mironescu la măsura arestării preventive. Încă nu ştim decizia instanţei.

Vom reveni.

Daniel VINCA

Cititi si: Revoltă pe net! “Prinţul Dobreniului mergea seară de seară cu 150 de km la oră prin oraş!”

 

Comentarii Facebook

5 thoughts on “A făcut dintr-un chip de înger o faţă de monstru! „Opera” Prinţului de la Dobreni cu BMW-ul tunat!

  1. Cum pot să iau legatura cu mama Denisei sau chiar cu fata? Ași vrea sa ajut cu orice. Va rog sa ma ajutati…

  2. Este cel mai prost titlu posibil … Oare fata ce poate intelege? Ca arata ca un monstru acum? Oare nu credeti ca o atinge acesta afirmatie la varsta ei. Dupa ce ca a suferit o tragedie care ii ca marca viata, in timpul care urmeaza mai mult dar peste ani si ani o sa devina o trista amintire. In continuare este si va fi ingerul si copilul cuiva chiar si peste 30 de ani. Si dupa ce va trece socul evenimentului si se vor vindeca ranile, o sa ramana mici semne in timp. Care si alea pot fi inlaturate …….

  3. saraca fata… oare ce ar merita individu ala?… putea fi oricare dintre noi in locul ei… off… multa sanatate Denisa

  4. Din pacate e plin de melteni inculti care se dau interesanti,inconstienti fiind ca sunt in masini de 400 de euro.. imi pare rau pt ea,multa sanatate,o sa te faci bine!

Lasă un răspuns