Fabricat la CJ! Revocarea futilă care dublează demisia!

Mandatul de director medical interimar al Dr. Cristina-Elena Gavriloiu a fost revocat astăzi printr-o dispoziție semnată de Ionel Arsene, președintele CJ Neamț și contrasemnată de Daniela Soroceanu, secretarul județului.

Nimic deosebit în asta dacă însă, încă de ieri, Gavriloiu nu ar fi anunțat ea că demisionează (a trimis demisia pe mail urmând ca dimineață să o și înregistreze la Registratură). Tot astăzi însă apare și acestă Dispoziție de președinte CJ care, în esență, reprezintă o penibilitate juridică, o mostră de răzbunare inutilă și juvenilă.

Demisia dr. Gavriloiu, publicată încă de aseară de Vestea

Posibil că motivele invocate de Gavriloiu care fac trimitere la activități dubioase din Spital (achiziții, politica de personal) să fi generat o iritare a celor care se simt vizați. Mai pe șleau, argumentele lui Gavriloiu (care le continuă pe cele clamate de Marius Ghineț) fac referire la ceea ce opinia publică a numit generic Mafia de la Spital. Iar documentul semnat de Arsene e un fel de ripostă futilă împotriva unei persoane care acuză niște practici mafiote (în sens general). Frumos!

Prin comparație, documentul emanat azi de la CJ amintește de clasicul episod când un angajat îl anunță pe patron că demisionează și ultimul, iritat/frustrat, țipă să îl audă ceilalți: „Îți dai demisia, bă? Nu, bă, te dau eu afară. Nu-ți dai tu demisia, bă, ci te dau eu afară…”. O replică șablonardă și frivolăă care, în capul respectivului probabil, are valoarea stabilirii ideii de șefie.

Rămâne întrebarea retorică: oare actuala conducere a CJ Neamț nu poate mai mult pe comunicare, atitudine, mesaj?

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns