Explicaţie pentru eliberarea din greşeală a lui Adrian Botez

botez

* ”Lipsea din unitate singurul poliţist care scrie să citească!!!”, spune un cetăţean.

Cazul eliberării “din greşeală”, din Arestul Poliţiei Capitalei a lui Adrian Botez (zis Ţâţă) a încins ieri spiritele şi comentariile. Nedumerire, nemulţumire, frustrare sau ironie – asta se găsea, din plin, în comentariile care străbăteau internetul.

Una dintre cele mai haioase păreri a fost cea conform căreia ”Lipsea din unitate singurul poliţist care scrie să citească!!!”, după cum spunea un comentator care semna “cetăţeanul”. Imediat, un altul, cu id-ul Vasi, a completat “Cred că eşti răutăcios. Ştiu carte toţi de la Arestul Poliţiei, doar trebuie să semneze statul de plată. Cred că lipsea acela care ştia numai el diferenţa dintre <<condamnat>> şi eliberat”

Fireşte că sunt foarte mulţi cei care cer capete, de la nivelul gardienilor până la şeful Poliţiei Române sau chiar mai sus. Cum de asemenea, unii sceptici, apreciau că astfel de noroc parcă e prea dirijat, că nu ar fi avut parte de aşa ceva, în veci, un mărunt hoţ de mărunţişuri.

Nu au lipsit nici părerile conform cărora „greşeala” nu ar fi avut loc fără o consistent susţinere materială.

Tot din zona declaraţiilor pline de miez e şi următoarea, venită ca replică la faptul că acesta, cum a beneficiat de eroare cum ar fi plecat din ţară: „Dacă la 36 de ani ai ocazia să constaţi că mai există Moş Crăciun care îţi deschide uşa celulei în care erai condamnat să stai 12 ani, nu ai voie să te joci cu darul Moşului”.

Daniel VINCA

coperta botez

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns