Există şi români fericiţi! Pe şest: nou director adjunct la Locativserv, cu leafă netă de 4.000 lei!

Monica Chelaru, în stânga fotografiei. În dreapta, Monica Ghineţ, membru CA la Locativserv unde şi Chelaru a ajuns director general adjunct…

Evident că mereu apar noi şi noi români fericiţi, mai ales dacă e vorba de slujbe la stat (administraţie), pe posturi de conducere interesante, cu lefuri şi mai interesate.

Este cazul noului director general adjunct, de la Locativserv, Monica Chelaru. În „buna” tradiţie a Primăriei Piatra Neam’ şi a firmelor subordonate Consiliului Local, informaţiile despre astfel de numiri pe funcţii babane nu sunt remise oficial redactiilor, prin comunicate de presă, ci trebuie aflate prin intermediul diverselor surse neoficiale.

Noul director general adjunct de la Locativserv, alături de şeful grupului consilierilor PNL din Consiliul Local Piatra Neamţ

Sursele Vestea spun că un astfel de director adjunct la o societate a Consiliului Local ar avea un salariu net pe măsura răspunderii, adică de peste 4.000 lei. Cash, în mână! Nu ştim dacă Monica Chelaru a depăşit toate formalităţile şi este deja angajată pe respectivul post sau urmează să fie oficiată numirea în câteva zile. Cum, de asemenea, nu ştim dacă nu s-ar putea întâmpla minunea ca, în scurt timp, aceasta să ajungă chiar pe postul de director general (vezi cazul Publiserv unde peste „iniţialul” Triboi a fost trimis Ciobanu).

Cert este, cu siguranţă, că noua directoare adjunctă îndeplineşte toate criteriile profesionale necesare pentru că, într-o conferinţă de presă de acum câteva luni, primarul Dragoş Chitic spunea că el şi echipa PNl nu va urmări schimbarea unor directori doar de dragul de a da lefuri bune apropiaţilor. Monica Chelaru bifează cu succes şi apartenenţa la echipa politică adecvată, fotografiile de pe facebook în care a fost etichetată de colegii de partid arătând-o drept o zeloasă activistă de la PNL Neamţ, participantă alături de ceilalţi activişti la diverse acţiuni, politice, de campanie, istorice etc, inclusiv la Mitingul Rezist.

D.VINCA – sursa foto: facebook

Comentarii Facebook

4 thoughts on “Există şi români fericiţi! Pe şest: nou director adjunct la Locativserv, cu leafă netă de 4.000 lei!

 1. Si-a gasit duduia, in sfarsit, o sursa proprie de venit! Ca de ani de zile tot depinde de altii… Folclorul targului e foarte bogat cand e vorba de acest subiect… In definitiv, cin’ s-aseamana s-aduna, iar politica e si ea tot o.. din aia!
  Cv-ul duduii (cel profesional) e nesemnificativ, pentru ca ocupatia ei a fost „deosebita”, insa la intrebarea ce o recomanda pentru o functie ca asta, platita, in definitiv, din bani aproape publici si ocupata intr-un mod cat se poate de liberal si pe baza de competente profesionale indubitabile, deci la intrebarea ce o recomanda, iata un raspuns aproape perfect, la Dem Radulescu:
  https://www.youtube.com/watch?v=30IGO2vSd78
  Doar inlocuiti plicul cu bani (si) cu alte argumente!

 2. Acum ati inteles de ce Chitic si Barjoveanu plus Ciobanu au dorit sa scape de mine din functia de director? Sa-si aduca toata sleatca de incompetenti care sa fure banii publici, sa semnezi precum tampii documente, iar el SFANTUL PRIMARIEI impreuna cu ROMEL sa para niste imaculati!! Sa vedeti ca nu dureaza mult si LOCATISERV va disparea ca societate, deoarece un copil de 27 de ani director general, director adjunct una venita de pe strada ca e protejata lui Romel si plus membrii din C.A care nu stiu cum ii cheama cu buletinul in mana….cam asta este interesul cetatenilor pe care il invoca primarul!!! Sa va fie rusine, dar ma indoiesc ca voi aveti obraz si cei 7 ani de acasa!

 3. Ati tot criticat si bine ati facut ca acesta e rolul presei, pe cei de la Roman. Dar cred ca domnul primar Chitic si aparatnicikii lui ar avea de invatat din cate instrumente de transparenta ale primarului Lucian Micu. Ma gandesc la conferinta de presa organizata in fiecare luni sau la faptul ca atunci cand este cineva numit intr-o functie importanta la institutiile din surbordinea Primariei dl Micu il scoate in conferinta de presa la bataie, sa-l vada lumea, sa-l ia ziaristii al intrebari.
  Echipa Chitic i-a numit pe Tohan junior si pe domnisoara ziarista Ghinet director si presedinte CA la Locativserv si nu i-a vazut nimeni la o conferinta de presa. La fel cu Ciobanu si Triboi la Publiserv sau cu Sauciuc la Salubritas.
  Ce au de ascuns domnul Chitic si cei din jurul lui de numesc oameni asa, pe ascuns? Ce e asa de putred in aceste numiri incat opinia publica este sfidata si oamenii acestia buni si de incredere nu sunt prezentati oficial?

 4. NICI O DIFERENȚĂ ÎNTRE PESEDEI SI ASTIA – BA ASTIA MAI AU SI PRETENTII DE ,,LIBERALI,, – GROTESC

Lasă un răspuns