EXCLUSIVITATE Gavrilescu, primul candidat de primar anunțat pentru 2024 la Piatra Neamț!

Partidele serioase aplică dictonul „Campania electorală începe a doua zi după ce s-au terminat alegerile” și, probabil plecând de la acest principiu, consilierul local (PMP) Bogdan Gavrilescu și-a anunțat ferm intenția de a candida pentru funcția de primar de Piatra Neamț, la scrutinul care va avea loc în 2024.

Gavrilescu a făcut anunțul, în premieră, la emisiunea Vesta Tic-Tac de acum câteva zile. (vezi AICI).

Tot atunci, PMP-istul (care este și șeful organizației județene) a confirmat că va candida pentru un nou mandat de lider al acestei echipe politice.

Întrebat despre ipoteza vehiculată prin unele medii politice referitoare la colegul său de partid, Dragoș Chitic („dacă scapă de dosar, va candida în 2024 pentru funcția de primar cu PSD”), Gavrilescu a spus că nu consideră întemeiat un asemenea zvon.

La alegerile locale din 2020, Gavrilescu se anunțase deja candidat pentru funcția de primar dar a cedat candidatura apoi în favoarea lui Chitic, mergând pe ideea de maximizare a votului în favoarea partidului.
Surse apropiate de Dragoș Chitic susțin varianta lui Gavrilescu, afirmând că fostul primar (actual vicepreședinte CJ Neamț) nu mai e interesat în acest moment de viitoare candidaturi, simțindu-se mai atras de o carieră viitoare carieră pe o zonă tehnică-tehnocrată.

 

D.V.

Lasă un răspuns