EXCLUSIV Rapperul JUSTMARSHAL: Nu dau PSD în judecată pentru poză! Apreciez că a fost imediat retrasă din campania lor!

dumitrescuRapperul Lucian Dumitrescu (nume de scenă JUST MARSHAL) nu are nici dorinţă de răzbunare, nici de îmbogăţire pe seama excesului de zel al social-democraţilor care au prelucrat un afiş al său şi l-au lipit, ca ilustraţie foto, de campania preelectorală „PSD îţi dă puterea” (prin care se intenţionează atragerea de candidaţi noi, neimplicaţi politic până acum, propuşi de comunitate).

În exclusivitate pentru vestea.net, JUSTMARSHAL a precizat că „Drepturile le detin la poza in totalitate sub protectia DementialRecords. Nu le voi vinde nici PSD, nici altui partid, nici altor organizaţii guvernamentale sau altfel”.

Rapperul a declarat însă că nu are nici intenţii juridic-belicoase. Întrebat clar dacă intenţionează tragerea la răspundere a celor care au comis gafa, Dumitrescu-JUST MARSHAL a răspuns: „Nu o să acţionez cu instanţe şi alte astea… Echipa DMR a cerut ştergerea acelei poze din articole /ştiri /campanie iar treaba a mers repede, poza respectivă nu mai este folosită în scopul respectiv. Iar acum totul revine la normal”.

Official Audio

Dumitrescu a mai punctat că, de felul lui, se ţine departe de domeniul politic menţionând că „până acum nici partidele, nici campaniile lor nu mi-au dat de mâncare”.

Mai jos, piesa de pe youtube ilustrată ca imagine, de echipa rapperului, cu multdiscutatul afiş. Atenţie, variantă necenzurată:

Daniel VINCA

cop rapper afis scandal

One thought on “EXCLUSIV Rapperul JUSTMARSHAL: Nu dau PSD în judecată pentru poză! Apreciez că a fost imediat retrasă din campania lor!

  1. Pingback: Încă un plagiat marca PSD, de data aceasta în vizor este tocmai președintele Dan Manoliu | News-Roman

Lasă un răspuns