EXCLUSIV! Ponta își încarcă la Neamț bateriile pentru Hora Unirii de la Iași! Fostul premier, pe 23 ianuarie, la lansarea oficiala Pro România Neamț…

Cu o zi înainte de a se prinde în Hora Unirii de la Iași, la Ziua Micii Uniri, fostul premier Victor Ponta se va afla la Piatra Neamț. Întreaga zi de 23 ianuarie va fi rezervată de presedintele Pro România organizației nemțene care, în urmă cu câteva săptămâni, a început o adevărată rebrenduire, cu Liviu Harbuz coordonator la filiala județeană și cu vasile Panaite coordonator la cea a municipiului Piatra Neamț, după cum anunță surse neoficiale din presa centrale apropiate de cabinetul fostului premier.

„Informația ne-a fost scăpată și nouă pe surse, așa cum se întâmplă când un lider de partid face o deplasare sau un turneu în teren și vrea să-și păstreze o relație decentă cu presa. pentru că va fi un turneu de câteva zile în mai multe județe din Nordul Moldovei și pentru redacția noastră înseamnă un efort programat: echipă trimisă în deplasare și nu pentru o zi, tehnica aferentă, cazări etc. Din ce am înțeles, în celelalte județe stă maxim jumătate de zi iar la Neamț o zi întreagă, de dimineață până seara, chiar în preziua manifestării de la Iași. Cică e cu lansare dar și alte acțiuni în mai multe localități din județ”, a spus colegul de la o televiziune centrală considerată… apropiată de PSD.

Lansarea respectivă ar urma să aibă loc în fața câtorva sute de membri și simpatizanți veniți din toate colțurile județului și încă nu am aflat care sunt celelalte localități din Neamț în care va descăleca Ponta. Putem specula dar preferăm să venim cu informații certe.

Cu siguranță Ponta va veni și cu un discurs aplicat, așa cum a făcut în vizitele politice anterioare (pe vremea USL sau în precampania pentru alegerile europarlamentare din 2014). De obicei, în cuvântul său face referiri acide la baroni locali din partidele adversare, așa că nu e greu de intuit, în cazul în care va respecta regula, ce personaje politice locale la modă în Neamț ar putea deveni țintele lui Ponta și nume în titlurile care vor zbura instant de la aceste evenimente.

Vom reveni.

Discursul lui Victor Ponta la Motiunea de cenzura:

D.V.

 

Lasă un răspuns