EXCLUSIV: NOU LIDER LA GRUPUL PSD DE LA CJ NEAMŢ

 

arsene arcan

Grupul PSD are un nou lider de grup la Consiliul Judeţean Neamţ, în urma votului exprimat vineri în Biroul Permanent Judeţean al organizaţiei nemţene.

În locul lui Dan Constantin – cel care era până acum liderul consilierierilor judeţeni social-democraţi – deputatul Ionel Arsene a propus-o şi susţinut-o pe Emilia Arcan, consilier cu atribuţii de vicepreşedinte la CJ Neamţ. BPJ a votat în majoritate noua propunere astfel că de acum încolo, Dan Manoliu, Bogdan Onu, Ioan Păcală, Vasile Nica, Tudorel Radu, Neculai Puşcaşu, Vasile Murariu, Adrian Bourceanu, Dan Constantin vor dezbate şi vor vota proiectele de hotărâri sau vor ataca alte diverse teme (la Diverse) în funcţie de strategia propusă sau aprobată de Emilia Arcan.

Această rocadă survine după o săptpmână nebună la PSD Neamţ în care soarta politico-administrativă a lui Dan Constantin s-a jucat între decizii extreme. În urmă cu o săptămână BPJ Neamţ îl sancţiona pe acest cu “ridicarea sprijinului politic”, CEX confirma sancţiunea într-o întrunire decupată parcă din serialul şedinţelor de colhoz de altădată iar preşedintele Ionel Arsene declara că sancţiunea respectivă duce, automat, la pierderea funcţiei de ales judeţean de către cel vizat.

După ce vestea.net a arătat că Statutul Aleşilor Locali nu prevede revocarea anticipată a mandatului pentru o astfel de sancţiune de partid, ieri, în BPJ, acelaşi preşedinte Arsene a propus revocarea sancţiunii dată lui Constantin. Biroul a votat dar tot Arsene a propus această “avansare” a Emiliei Arcan.

D.VINCA / sursa foto: facebook (Ionel Arsene)

 

One thought on “EXCLUSIV: NOU LIDER LA GRUPUL PSD DE LA CJ NEAMŢ

Lasă un răspuns