EXCLUSIV, în Neamţ! Raportul „POLIŢISTUL VIOLATOR” sau „MAFIA comisarilor din Poliţia Română”!

Am citit mai devreme raportul „Poliţistul Violator” (integral la finele acestui text) pus pe masa lui Tudose de şeful Polţiei Române (ăla de n-a putut fi schimbat că din 45.000 de poliţisti nu s-a găsit un înlocuitor).
Raportul, evident incomplet! Chiar şi asa si coroborând acest raport cu comunicatul Parchetului rezultă cam aşa:
-In timp ce amarati de politisti luptă cu infractori diversi, de la borfasi de cartier/ulita pana la interlopi cu biznisuri de zeci de milioane de euro, in conditii de santierul anilor 50 (posturi de politie in care ploua, sedii de politie inghetate, loganuri de pe care curg tablele), unii ajung sa faca japcă ca sa aiba motorina, hartie de scris, sa carpeasca acoperisul etc, niste domni cu cururi lipite de functii de ani de zile sau cu grade mari (de la subcomisar in sus, mai ales) sunt complici cu infractorii. Cu violatorii. Cu politistul violator.
-Anchetele pe agresiuni sexuale (victime copii sau femei) sunt facute in bataie de joc, eludand reguli pe care le stie si un elev de anul 1 de la Scoala de subofiteri.
-Pe un caz comis in lift, ramas pe camera video, marii judiciaristi din Bucuresti (cu comisari in fruntea lor, fireste) nu au cerut prelevarea de probe ADN (sperma, mai exact) desi pe filmarea s-a vazut ca sperma a ramas la locul faptei. Tineti-va bine sa nu lesinati! Motivul invocat – politistii din ancheta… nu au urmarit imaginile video pana la capat! Pe bune?
-Dar tentativa de viol din dec 2016 e de caz de manual despre cum este protejat pe fata un politist violator. Prins la locul faptei, mentionat pe nume in plangerea victimei, indentificat cu nume si job la Politie. Timp de aproape 4 luni de caz de ocupa un politist (grad de subcomisar, fireste) care… nu era abilitat sa se ocupe de caz. Dar se ocupa, nu face nimic, si dupa 4 luni propune procurorului clasarea pentru ca… nu sunt clare imaginile video (desi agresorul fusese identificat).
Procurorul tine si el alte 4 luni dosarul la dospit (evident ca avea multe dosare, ce dracu’, motive se gasesc, ce conteaza ca era vorba de un violator in libertate) si abia apoi, avand totusi o banuiala de nume si job il trimite la … Brigada Rutiera sa spuna aia daca e violatorul lor. Nu, nu e banc, e procedura de ancheta in Romania 2017 (august). Timp de alte peste 5 luni nu se intampla nimic cu dosarul, pana nu bubuie in ianuarie cazul cu copiii.
-Cica acum Parchetul face cercetari pe favorizarea infractorului. Ok. Presupun ca in afara de politisti vor fi cercetati si procurorii care au contribuit la favorizarea violatorului!
-Aa, in Brigada de Politie Rutiera unde lucra violatorul, comisarii asigurau o debandada totala. Asta de era agent si trebuia sa fie in teren era soferul unui sef mare. Seful direct al violatorului nici nu stia ca il are in subordine. Adica toate actele de programari in ture etc erau facute fictiv. Adica in brigada de Politie Rutiera unii politisti, din aia mici, chiar lucrau iar altii (ca violatorul) erau un fel de argati personali ai sefilor.
-Va mai zic una si gata, ca e chiar de Garcea de la Vacanta Mare: toată sefimea de la Brigada Rutiera si Politia Bucuresti stia de un an si o luna ca au un polistit violator (bine, suspect de…) in structura respectiva. Au declansat – asa, la misto – si o cercetare disciplinara. Care a fost evident suspendata pentru ca era o ancheta in curs. Care ancheta a ajuns la Parchet cu NUP … si fara sa mentioneze locul de munca al faptasului.
 
Bai oameni buni, voi pricepeti ce MAFIE conduce Politia Romana? Institutia aia in care lucreaza 45.000 de romani, din care foarte multi in posturi de politie in care ploua si cu loganuri de pe care curg tablele?
Poftiti de aici Raportul, adică vârful icebergului:
Ia sa vedem si planul de măsuri, adică nişte minunate de hârtii care arată că mafioţii cu epoleţi de ieri şi de azi spun povesti nemuritoare despre cat de repede vor prinde violatorii, de mâine incolo…
D.V.
Nota Bene – textul e redactat atipic pentru un articol din Vestea pentru ca, initial, a fost scris ca o postare pentru facebook. Apoi am zis ca de pe facebook poate disparea mai repede din atentia publicului, aşa că i-ar sta mai bine in site, cu tot cu aceasta mandrete de raport…
Daniel VINCA
Comentarii Facebook

3 thoughts on “EXCLUSIV, în Neamţ! Raportul „POLIŢISTUL VIOLATOR” sau „MAFIA comisarilor din Poliţia Română”!

 1. piatra – neamt , copie fidela a bucurestiului . imaginile video „neclare” , refuzul procurorilor si al politistilor dea identifica autorul faptei ( asta inseamna musamalizarea cazului din start) , neinregistrarea unui dosar penal , favorizarea infractorului , consemnarea unor date false in inscrisuri oficiale .
  daca imi aduc bine aminte : reprosati ca am comentarii pline de ura la adresa judecatorilor care faceau circ cu „legile justitiei ” .
  apropo de manipulare : judecatorii , procurorii , politistii – inclusiv seful de la investigatii criminale – care faceau circ cu „imaginiel video ” ce nu mai pot fi folosite drept proba , cum justifica imaginile video ascunse ani de zile ( descoperite brusc , cand a explodat bomba ) ?
  chestia cu politistii care isi fac treaba in neamt este o gluma . nu are nicio legatura dotarea politiei cu acest caz . mai mult decat atat , in toate situatiile , acest derbedeu a fost prins de catre cetateni , la locul faptei .
  politia romana ajuns o institutie parazitara a statului , ea generand incalcarea grava a sigurantei si ordinii publice . golaniile de la parchet sunt si mai grave . de aceea au dreptate europenii cand nu ne vor in schengen .
  faceti un bilant al mizeriilor din politia neamt in anul 2017 . este edificator .
  putatorii acestia ilegali de uniforma , adunati de pe strada , incepand cu anii 2003 – 2004 ( in mod masiv ) , au facut praf aceasta institutie .
  fara o selectie riguroasa la intrarea in cariera , obligatoriu scoala de politie , promovare pe criterii profesionale , nicio sansa .
  „amaratii” de colegi l-au ascuns aproape un deceniu pe acest dezaxat . si la neamt avem astfel de exemplare pe strada, atat la politia locala cat si la cea „romana ” .

 2. Stim cu totii ca aceasta institutie IPJ alaturi de Parchet sunt distruse de incompetenta si coruptie.

  Gradul de disolutie este atit de mare incit noua tuturor ne va fi mult mai bine daca ar fi desfiintate.

  Nu numai ca noi cetatenii le platim slariile colosale degeaba in plus aceste institutii de tip mafiot se ocupa cu protejarea celor care fura,tilharesc,violeaza si vandalizeaza tara deci actioneaza … impotriva noastra.

  Unde s-a mai auzit asa ceva?

 3. La noi,la IPJ Neamt nu s-ar putea…………avem „DOCTORI” care-i „repara” !?

Lasă un răspuns