EXCLUSIV Liberalii nemţeni au făcut pace la Bucureşti: GORGHIU ŞI BLAGA VIN LA PIATRA NEAMŢ

dragan pnl

Co-preşedintele PNL Neamţ, Alexandru Drăgan spune că, urmare a întâlnirii de ieri de la Bucureşti (la care au participat co-preşedinţii naţionali dar şi colegul său de la Neamţ, Mugur Cozmanciuc) nesincronizările din filiala nemţeană vor deveni istorie şi PNL Neamţ va funcţiona, de acum încolo, ceas.

Drăgan a confirmat informaţia dată ieri în exclusivitate de vestea.net ( ) şi, deşi iniţial a încercat să fie cât se poate de rezervat, “înghesuit” de întrebări, a mai precizat că întâlnirea a avut loc de la ora 12 şi a durat peste 2 ore.

“A trecut repede timpul, pentru că am discutat o grămadă de probleme: despre bunul mers al partidului, despre cum vom lua guvernarea, despre cum vom câştiga alegerile din 2016”, a spus Drăgan ocolind, strategic, subiectele punctuale de pe judeţul Neamţ.

Co-preşedintele PNL Neamţ (via PDL) a mai adăugat că fuziunile din filialele locale vor intra în linie dreaptă şi vor deveni operabile în cel mai scurt timp.
Iar ca o dovadă că la Bucureşti PNL acordă o importanţă specială judeţului Neamţ este faptul că la finele acestei luni, co-preşedinţii Alina Gorghiu şi Vasile Blaga vor fi prezenţi în judeţul Neamţ.

D.VINCA

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.