EXCLUSIV! Fost deputat și numărul 2 din PSD Neamţ devine membru PNL Neamț!

Ședința de peste 5 ore a BPJ PNL Neamț desfășurată aseară la Roman nu a fost scutită de informații bombă: una dintre acestea, care i-a l[sat pe mulţi cu gura căscată a fost cea referitoare la faptul că „familia libearală nemțeană” se va lărgi inclusiv prin venirea lui Liviu Harbuz (fost deputat PSD de Neamț, fost președinte executiv PSD Neamț).

Printre cei mai uimiți de vestea dată de deputatul Mugur Cozmanciuc (președintele PNL Neamț) a fost primarul de Piatra Neamț, Dragoș Chitic. Chitic, care este și președinte (de formă, spun unii) la PNL Piatra Neamț a reușit performanța rară ca în niciun an și jumătate să fie coleg de partid cu cei mai importanți contracandidați de la alegerile din 2016: Cătălin Drăgușanu, Aurelia Simionică și, de acum, și Liviu Harbuz.

Sursele Vestea spun că Harbuz va veni în organizația Neamț fără să primească, pentru început, vreo funcție. Harbuz nu a răspuns la telefon deci nu putem preyenta, deocamdată, intențiile cu care acesta se alătură familiei nemțene liberale. Din păcate, deși ședința de aseară a fost una care a durat peste 5 ore, PNL Neamț a procedat ca de obicei, adică nu a dat nici măcar un comunicat de presă de 3 rânduri, mai ales că această întâlnire survenea după ce membrii unor tabere din interior s-au cam porcăit pe net în ultima săptămână.

Însă surse din presa centrală apropiate de PNL au confirmat informația ba, mai mult au precizat că Liviu Harbuz s-ar fi văyut și discutat chiar cu Ludovic Orban.

Revenind la „achizițiile” făcute din 2016 încoace de către liberali (Aurelia Simionică, Daniel Vasiliu, Vlad Marcoci, Cătălin Drăgușanu), este de menționat faptul că toți aceștia au fost prezentanți inițial ca racolări importante, au fost scoși la înaintare prin conferințe de presă la acel moment dar apoi au fost retrași discret spre culise. Maroci a plecat prin demisie din PNL, despre ceilalți 3 nu s-a mai auzit politic nimic… Rămâne de văzut dacă Harbuz (care în urmă cu câteva luni și-a reînceput și celebra emisiune la Europa FM) ca veni în PNL Neamț tot pe post de insignă la reverul liderului Cozmanciuc (sau a altuia) și atât sau nemenii vor asista la o relansare activă în politica județului a fosului deputat.

Cu siguranță însă că acesta nu va fi primit cu brațele deschise de postacii de la PNL Piatra Neamț coordonați în campania electorală de consilierul local care a și candidat fără succes la funcția de viceprimar de Piatra Neamț.

Mugur Cozmanciuc le-a cerut participanţilor la şedinţa maraton (5 ore) de aseară ca informaţia despre înscrierea lui Harbuz în PNL dar şi alte câteva similare să nu fie făcute publice.

Vom reveni şi cu alte informaţii din această şedinţă secretă a PNL Neamţ.

D.VINCA

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns