Exclusiv: EA este viitorul consilier liberal de la Consiliul Judeţean! Lăcrămioara Azoiţei…

Lăcrămioara Azoiţei – în centrul imaginii, în taior roz

Lăcrămioara Azoiţei – acesta este numele viitorului consilier liberal din Consiiul Judeţean Neamţ care urmează a fi propus pentru a ocupa locul lăsat vacant de demisia lui Lucian Pelepco.

Ieri, chiar la punctul 1 de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean, aleşii judeţeni au validat prin vot vacantarea respectivului loc aşa că urmează ca la prima şedinţă, în baza nominalizării transmise de PNL, numele respectiv să fie validat. Iar viitorul consilier judeţean este Lăcrămioara Azoiţei, jurist de profesie, actualmente consilier local la Piatra Şoimului, după cum a confirmat chiar Florin Hopşa, liderul grupului PNL din CJ Neamţ.

În ultimele zile, în anumite medii din Neamţ au fost propagate diverse ipoteze legate de viitorul ales (şi la propriu şi la figurat), fiind vehiculate numele primelor 3 supleanţi: Ana Chele, Lăcrămioara Azoiţei, Daniel Vasiliu (secretarul general PNL Neamţ).

„Doamna Ana Chele şi-a exprimat opţiunea de a rămâne consilier local la Săvineşti astfle că lista a ajuns la doamna Lăcrămioara Azoiţei care va fi opţiunea PNL Neamţ pentru postul vacant de la Consiliu Judeţean”, a anunţat Florin Hopşa.

Surse neoficiale au precizat că Vasiliu şi-ar fi exprimat opinia că nici nu doreşte să ajungă în Consiliul Judeţean Neamţ.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Exclusiv: EA este viitorul consilier liberal de la Consiliul Judeţean! Lăcrămioara Azoiţei…

Lasă un răspuns