Eugen Ţapu (PNL): „PSD-iştii manipulează! Le spun oamenilor că dacă nu îi votează vine Apocalipsa!”

tapu9Reporter – Suntem la finalul campaniei electorale în care sunteţi angrenat cu echipa dumneavoastră, cu partidul din care faceţi parte. Care ar fi noutatea, care ar fi concluzia care vă surprinde după această bătălie electorală?
Eugen ŢAPU – Lupta neasumată dusă în subsidiar de cei de la PSD, disperarea prin care încearcă să exploateze fricile cetățenilor. Practic, îi manipulează să creadă că după 11 decembrie dacă nu e cum spun ei vine Apocalipsa.

Reporter – Evident că un candidat de pe o listă de partid nu ajunge chiar pe fiecare uliţă din judeţ. Pe ce zonă aţi avut responsabilităţi şi care este specificul acesteia faţă de restul judeţului?
Eugen ŢAPU – Fiind candidat pe primul loc pe lista PNL Neamț de la Senat am avut responsabilitate în tot județul. Într-adevăr nu am avut cum să ajung pe fiecare uliță, dar am încercat să stau de vorbă cu cât mai mulți nemțeni. Ce pot să spun e că nevoile sunt în aparență diferite, dar toți ne dorim o viață mai bună.

Reporter – Care au fost principalele 3 probleme pe care vi le-au reclamat cetăţenii?
Eugen ŢAPU – Lipsa locurilor de muncă, salariile mici și lipsa perspectivei.

Reporter – Care e principalul aspect negativ sesizat în această campanie?
Eugen ŢAPU – Că cetățenii nu mai au încredere. Pentru că au fost alimentați cu negativism, ceea ce este greșit. Iar asta îi poate face să aibă o atitudine delăsătoare, ceea ce nu este de dorit. E nevoie ca lumea să participe la vot, pentru că e o decizie ce îi privește pe fiecare.

Reporter – Ce au avut în această campanie adversarii şi echipa dumneavoastră nu?
Eugen ŢAPU – Nu vreau să comentez despre campania celorlalți. Vreau însă să evidențiez că PNL a avut o campanie bazată pe proiecte, pe dialog și dezbatere.

Reporter – Ce vă reproşaţi că nu aţi făcut în această campanie?
Eugen ŢAPU – Nu aș spune că e un reproș, dar aș fi vrut ca ziua să aibă mai multe ore ca să fi avut timpul necesar pentru a sta de vorbă cu cât mai mulți cetățeni.

Reporter – Întrebare sensibilă: are vreun rost să vorbim şi să ne dorim schimbarea clasei politice fără ca în paralel să avem şi o schimbare a mentalităţii electoratului?
Eugen ŢAPU – Eu sunt încrezător că alegătorii au discernământul necesar și vor vota potrivit propriilor convingeri, că au înțeles că de decizia lor depinde viitorul țării.

Reporter – Care e motivul principal pentru care un alegător v-ar vota pe dumneavoastră şi nu pe ceilalţi?
Eugen ŢAPU – Am experiență, am contribuit la proiecte de lege pentru a le face viața mai bună. Și fac parte din cea mai bună echipă, cea a Partidului Național Liberal.

Reporter – Mesajul de final…
Eugen ŢAPU – Dragi nemțeni duminică mergeți la vot. Nu îi lăsați pe alții să decidă în locul vostru. E un drept al vostru!

Reporter – Vă mulţumesc.

A consemnat D. VINCA / ADV

cop-tapu-pnl

Comentarii Facebook

One thought on “Eugen Ţapu (PNL): „PSD-iştii manipulează! Le spun oamenilor că dacă nu îi votează vine Apocalipsa!”

Lasă un răspuns