Eugen Țapu-Nazare (PNL): USR și-a bătut joc de Autostrăzile Moldovei

Senatorul liberal Eugen Țapu Nazare consideră că bilanțul real în fruntea Ministerului Transporturilor al fostului ministru de la USR, Cătălin Drulă este unul negativ, punctând faptul că toate postările de pe net ale respectivului erau un joc de imagine și atât.

„Rând pe rând, bulele de săpun ale USR încep să se spargă. O recentă informare a Companiei Naționale de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră din România (CNAIR) arată, din păcate, dezinteresul major al fostului ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă (USR), față de infrastructura Moldovei.
Informațiile oficiale de la CNAIR demonstrează, negru pe alb, că pe niciun tronson din autostrăzile Moldovei nu s-au făcut pași semnificativi, aspect pe care eu însumi l-am semnalat de mai multe ori. Practic, în perioada în care a fost ministru, Cătălin Drulă a fost mai degrabă preocupat de studii de fezabilitate, analize de tot felul, așa-zise întâlniri de progres și ședințe de birou, în vreme ce niciun utilaj nu a intrat efectiv pe tronsoanele autostrăzilor din Moldova. Astăzi, ca urmare a lipsei de implicare a fostului ministru Drulă multe dintre termenele asumate au fost depășite, iar estimările oficiale spun că, mai devreme de 2026, nu se va finaliza niciunul dintre cele șapte tronsoane de autostradă, prevăzute să lege regiunea Moldova de restul țării”, spune senatorul Țapu.

În comparație cu Drulă, actualul interimar liberal chiar ar urni lucrurile, spune parlamentarul de la PNL Neamț care este și chestor în Senatul României: „Prin comparație, în perioada în care a fost ministru al Transporturilor, liberalul Lucian Bode a deblocat construcția Șoselei de Centură a Bacăului, parte din Autostrada A7, iar întregul obiectiv a fost finalizat cu circa 12 luni mai devreme decât termenul asumat prin contract.
Dezvoltarea Regiunii Nord-Est, una dintre cele mai sărace din Uniunea Europeană, și, implicit, bunăstarea locuitorilor ei, depind de infrastructură. Orice amânare nejustificată în construcția autostrăzilor Moldovei este o condamnare la sărăcie!”.

V.N.

One thought on “Eugen Țapu-Nazare (PNL): USR și-a bătut joc de Autostrăzile Moldovei

 1. Am inteles ca,caricatura de Bode(PNL) alaturi de penibilul general fanfaron Ciuca(batailor) au solicitat cresterea ”pensiilor speciale”si a celor de ”serviciu”.
  Da,ati auzit bine…..
  Aste e prioritatea slugilor securistilor de la PNL.
  Asta e ADEVARATA fata a acestui partid sluga la securistii tradatori,mini PSD-ul ascuns in haina PNL-lui.

  Romania este in faliment si imprumuta bani ca sa supravetuiasca iar acesti fanfaroni ”solicita”cresterea pensiilor ”speciale”si de serviciu aberante,ilegale,imorale si nesimtite.
  Singurii care s-au opus au fost cei de la UDMR.
  A ajuns UDMR sa reprezinte interesele cetatenilor acestei tari.
  HALUCINANT
  Va dati seama in ce hal a ajuns aceasta tara cu aceste trompete ale securistilor din PNL/PSD care,chiar in contextul dezastrului actual ei se gandesc sa mareasca pensiile speciale si de serviciu dupa ce la alegeri au zis ca le ”desfiinteaza”.
  PS
  Dl.Tapu a inceput iar cu diversiunile securistoide si postarile cu nimicuri despre nimic,numite ”realizari”ale PNL.Pentru prosti.
  A uitat sa treaca si ”cresterea”pensiilor de serviciu si speciale”,

  Vom vota UDMR la urmatoarele alegeri,asta e sigur.
  Va spun eu de ce nu avem autostrazi:deoarece banii pentru aceste autostrazi sunt cheltuiti pe pensii speciale/serviciu pe care nu vreti sa le desfiintati,culmea.vreti sa le mariti.

  PSD=PNL=slugile securistilor ale caror interese le reprezinta

Lasă un răspuns