Este născut în Neamț! Colonelul Sebastian Gheorghe Cucoş este noul șef al jandarmilor din România

Începând de ieri, 16 august a.c., colonelul Sebastian Gheorghe Cucoş, a fost împuternicit prin Ordin al ministrului Afacerilor Interne, pentru o perioadă de șase luni, să îndeplinească atribuțiile funcţiei de inspector general al Jandarmeriei Române, arată un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ

Ofițerul are patru misiuni internaţionale la activ, a fost pe rând, comandant de pluton, comandant de companie, comandant de detaşament, comandantul detaşamentului român din Kosovo şi în 2011 a condus contingentul Ministerului Afacerilor Interne din Afghanistan. În anul 2008, a fost rănit în Kosovo, însă şi-a adus în siguranţă cei 90 de jandarmi români la familiile şi copiii lor. De-a lungul timpului a primit numeroase distincţii naţionale şi internaţionale, dar cel mai mult se mândreşte cu titlul de tată, are 43 de ani şi este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, promoţia 2000.

Personalul Jandarmeriei Române mulţumeşte domnului general de brigadă Marin ANDREIANA pentru modul în care a gestionat activitatea complexă specifică acestei instituţii şi îi urează succes în noua funcţie domnului colonel Sebastian CUCOŞ.

Ilinca BRAD

Comentarii Facebook

One thought on “Este născut în Neamț! Colonelul Sebastian Gheorghe Cucoş este noul șef al jandarmilor din România

  1. Judetul Neamt este renumit doar prin hoti si interlopi.

    O sa vedem si cu Cucos.

    Am mai avut o caricatura corupta sef la IPJ Neamt care la fel fusese prin Bosnia.

    Asa ca asteptarile vizavi de aceste institutii gen IPJ/PARCHET/DNA/SRI/DIICOT sunt zero BARAT.

Lasă un răspuns