Escroc! A vândut unui zăneştean 120 de litri de motorină care… nu ia foc!

motorina

 *Depistat de către polițiști în timp ce încerca să se sustragă, după ce ar fi săvârșit  infracțiunea de înșelăciune

Sâmbătă, în jurul orei 15.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț  au depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism în localitatea Roznov cu viteză peste limita legal admisă. În timp ce bărbatul era legitimat și sancționat contravențional, polițiștii au constatat că acesta era bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

La locul depistării în trafic s-a prezentat un bărbat de 24 de ani, din Zănești, care a declarat că această persoană s-a prezentat la poarta locuinței sale sub motivul că vinde motorină. Bărbatul de 24 de ani ar fi cumpărat, cu suma de 450 de lei,120 de litri de motorină, ulterior constatând că în bidoane se afla un lichid ce nu se aprinde în contact cu focul.

Polițiștii au condus bărbatul la sediul poliției pentru cercetări, iar în urma controalelor efectuate asupra acestuia și a mașinii cu care se afla, au fost identificate atât o sumă de bani, cât și trei telefoane mobile, mai multe produse cosmetice, lenjerii ambalate, recipiente cu diverși coloranți chimici, bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Piteșteanul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, iar autoturismul cu bunurile identificate a fost indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor.

Sursa: Politia Neamt

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns