Era elevă în clasa a 12-a la Liceul Asachi! „Nu e drept, nu era rândul tău, nu tu trebuia să fii în acea maşină!”

Zeci de tineri – colegi, cunoscuţi, prieteni – şi rude din Piatra Neamţ şi din împrejurimi şi-au schimbat fotografia de profil de pe facebook cu un carton negru sau cu o fundă în culoarea doliului. Este omagiul pe care îl aduc adolescentei care a decedat cum câteva ore în cumplitul accident de pe şoseaua Piatra Neamţ Izvoare.

Ioana Cornelia era elevă în ultimul an la Liceul Gheorghe Asachi din Piatra Neamţ. Pe 6 ianuarie îşi sărbătorise şi ziua de naştere şi onomastica. Urma un an important în viaţa ei: Bacalaureatul şi admiterea la facultate.
Din păcate, toate aceste proiecte s-au frânt iremediabil.

Practic, pe profilul ei de facebook, gândurile celor care îi plâng prematura dispariţie au urmat imediat după felicitările de la ziua de naştere.
Mai jos, câteva din mesajele de condoleanţe de pe internet:

Gabriela Madalina‎: Dumnezeu sa te ierte draga noastră, Cornelly! Ne-ai lăsat o durere imensa in suflet.

Vasy Boc‎ – Aveai copilă atâtea visuri, atâtea speranțe, atâtea planuri de viitor…. atâtea de făcut în viața asta…. aveai atâta veselie, erai așa plina de viață ….
Probabil îngeri te-au iubit și te-au vrut, te-au luat alaturi de ei… ai plecat prea devreme dintre noi…. și mă întreb oare de ce, de ce să lași atâta durere în urma ta ????…. nu e drept, nu era rândul tău…. nu tu trebuia sa fi în acea mașină, în acel accident…..
Odihnește-te în pace, noi nu te vom uita !

Dumitrescu Alexandru-Florin Dumnezeu sa o ierte!

Oana Lazar Dumnezeu a avut nevoie de un alt INGER Langa el si la luat per cel mai frumos ! Sa te odihnesti in pace ingerul nostru IUBIT!

Oana Lazar Nu e drept ,nu e corect!

Cititi si: Avea doar 18 ani! Pasageră zdrobită sub maşina răsturnată! Şoferul avea permis de 3 luni!

Că adolescenta era o visătoare şi un suflet generos o demonstrează şi fotografiile de pe contul de facebook. Multe din poze sunt cu ea cu spatele cu cu profilul la obiectiv, obligând practic privitorul să se uite spre decor, spre natură.

De asemenea, tot internetul arată că aceasta a activat şi ca voluntară într-un ONG, fiind implicată în proiectul „Life for Nepal” (strângere de fonduri pentru dotarea unui spital în care urmau să fie tratate victimele cutremurului care a lovit ţara respectivă).

D.V.

Cititi si: Avea doar 18 ani! Pasageră zdrobită sub maşina răsturnată! Şoferul avea permis de 3 luni!

 

One thought on “Era elevă în clasa a 12-a la Liceul Asachi! „Nu e drept, nu era rândul tău, nu tu trebuia să fii în acea maşină!”

  1. Pingback: ACCIDENT. O fata de 18 ani a murit strivita de masina rasturnata! ' Iarta-l pe Stefan ca nu asta a fost intentia lui' | Accidentul.info

Lasă un răspuns