Era băut la volan! 0,92 la mie, pe etilotest, pentru șoferul – kamikaze

Șoferul – kamikaze surprins într-o înregistrare video conducând din șanț în șanț pe drumul dintre Piatra Neamț și Bicaz era băut, confirmă purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, inspector Elena Bulgărea.
Conducătorul auto a fost testat alcooscopic, rezultatult fiind 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost găsit lângă autoturism și inițial a negat că s-ar fi aflat la volan. Ulterior, fiind dus la postul de poliție, a recunoscut fapta și a suflat în etilotest, dar a refuzat să-i fie recoltate probe biologice”, a declarat responsabilul biroului de presă al IPJ Neamț.
Bărbatul a rămas fără permis pentru următoarele trei luni de zile și este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și refuzul de a se supune recoltării probelor biologice.
Reamintim că, în seara de sâmbătă spre duminică, un cetățean l-a surprins în trafic pe șoferul beat, a filmat totul,  a sunat la poliție și l-a escortat pe conducătorul auto din spate până aproape de localitatea Oanțu. Aici, șoferul – kamikaze a ieșit de pe șoseaua pricipală și a intrat pe un drum lăturalnic. Înregistrarea video a fost publicată de vestea.net.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns