Episcopul Macarie a primit INTERZIS de la Finlanda să se întâlnească cu Maria şi Mihai Smicală

Finlanda încalcă flagrant şi dreptul la credinţă al celor doi copii ai Cameliei Smicală, Seviciul Social din Tampere refuzând cererea Episcopului Macarie Drăgoi (Episcopia Ortodoxă Română a Europei de Nord) de a-i întâlni şi împărtăşi pe cei doi copii, anunţă Victor Roncea în  activenews.ro.

<<Preasfințitul Părinte Episcop Macarie Drăgoi al Episcopiei Ortodoxe Române a Europei de Nord a mers în Tampere, Finlanda, pentru a o întări sufletește pe Camelia Smicală, medicul român căreia i-au fost luati abuziv cei doi copii minori și internati separat în doua centre de plasament.
De asemenea, Părintele Episcop a făcut o cerere pentru a merge să-i viziteze și să-i impărtășescă pe copii. După o zi de deliberări, serviciul social din Tampere a decis că Maria și Mihai nu au acest drept. Încă un drept inalienabil – dreptul la credință – care le este călcat în picioare celor doi copii>>, menţionează sursa citată.

„Nu trebuie abandonată lupta!”, a declarat Preasfințitul Macarie.

D.V. – sursa foto: activenews.ro

One thought on “Episcopul Macarie a primit INTERZIS de la Finlanda să se întâlnească cu Maria şi Mihai Smicală

  1. Nu putem sechestra si noi cativa finlandezi? Asa,sa experimenteze si ei ce inseamna sa stai departe de cei dragi si sa te ia lumea la misto…

Lasă un răspuns