EMOŢII printre PSD-iştii nemţeni: PICĂ PONTA?

ponta-arsene-dragnea

Întrebarea zilei, dacă – de bună voie sau ajutat de organele de cercetare penală – Victor Ponta pleacă din funcţia de prim-ministru este prezentă pe buzele majorităţii românilor şi, evident şi ale nemţenilor interesaţi de cel mai mare scandal politico-juridic din România ultimilor ani.

Iar cei mai curioşi dacă Ponta mai rămâne titular la Cotroceni sunt chiar social-democraţii, activiştii, simpatizanţii zeloşi sau simpli votanţi.

Iar dacă nemţenii care nu-l înghit pe premierul copy-paste spun tranşant “Ducă-se cu PSD-ul lui cu tot”, curioşii cu fibră social-democrată nu au o singură întrebare, ci mai multe: Pică? De ce să pice? Doar şi Alina Gorghiu a luat bani pe contracte de avocat de la firmele de minerit? Şi dacă pică Ponta “vin capitaliştii la putere sau rămân ai noştri dar cu alt premier”?

Cei mai îngrijoraţi sunt unii primari social-democraţi. După ce a picat pilonul Liviu Dragnea de la Ministerul Dezvoltării, acum o eventuală decapitare sau chiar revocare a Guvernului le dă peste cap planurile sau promisiunile de investiţii căpătate în ultimul timp.

Aşa că, în aceste zile, şi în Neamţ – ca în toată ţara, opinia publică e ruptă în două: cei de dreapta îl huiduie pe Ponta şi ridică statuie DNA, cei de stânga îi dau tare cu teoria Guvervelor schimbate de procurori…

D.VINCA

 

Lasă un răspuns