Emilia Arcan: „Votez pentru castrarea chimică a violatorilor şi pedofililor!”

Senatorul nemţean Emilia Arcan consideră că prevederile Codului Penal sunt prea blânde cu unele categorii de infracţiuni şi susţine că dacă mâine ar fi un proiect de lege care să corecteze astfel de „îngăduinţe juridice”, ar vota fără nicio ezitare „pentru castrarea chimică a violatorilor şi pedofililor!”.

„Cu două mâini aş vota pentru că nu se mai poate aşa. Astfel de oameni bolnavi sau monştri cu chip de om nenorocesc destine, nenorocesc femei sau copii care rămân cu traume şi chiar şi în cazul în care sunt prinşi, primesc câţiva ani de închisoare, nu ştiu cât, poate 4-5, în 3 ani sunt iarăşi liberi şi o pot lua de la capăt. De multe ori sunt puşi în libertate înainte ca suferinţele victimelor să se fi cicatrizat cât de cât şi victimele văd trecând pe aceşti moştri prin faţa porţilor lor şi retrăiesc acele momente de groază. Nu e drept. Nimeni nu ne garantează că un astfel de infractor după ce îşi ispăşeşte pedeapsa nu va nenoroci alte victime, alţi copii nevinovaţi. Sunt pentru castrarea chimică a celor dovediţi vinovaţi în urma unei sentinţe definitive şi după expirarea tuturor căilor de atac. Da, probabil că vor fi diverse persoane care mimând precepte progresiste mă vor acuza, mă vor critica. Dar eu cred că familiile din România, femeile acestui popor şi pruncii lor merită protecţia pe care suntem datori să le-o oferim. Aşa să scrieţi: eu, Emilia Arcan, azi senator dar româncă şi mamă votez pentru castrarea chimică a acestor monştri!”, a declarat senatorul PSD de Neamţ pentru VESTEA.net

Emilia Arcan a mai adăugat că nici nu-şi poate imagina ce este în sufletul unui părinte care află că fetiţa sau băieţelul lui a fost agresat sau abuzat sexual de astfel de oameni cu comportament deviant: „Credeţi că pentru un astfel de părinte mai contează să vorbim atunci despre legi, Justiţie etc? Că aceşti oameni nu văd negru înaintea ochilor, că nu ar fi în stare să facă orice, să pună mâna pe ce le vine la îndemână ca să răzbune umilinta şi nenorocirea propriului copil? Şi eu ca mamă îi înţeleg perfect: nimic nu este mai crunt pe lumea asta decât să creşti un copil şi un astfel de nenorocit să-şi bată joc de cel care este carne din carnea ta”.

Declaraţia Emiliei Arcan dată în exclusivitate pentru VESTEA.net survine în contextul scandalului naţional în care a reieşit că un pedofil prins după câteva zile lucra ca poliţist la Brigada Rutieră (mai exact şoferul unui şef). Ancheta aflată în derulare scoate la iveală şi alte fapte mai vechi care ar fi putut fi comise de acesta însă, destul de suspect, dosarele respective au fost fie clasate, fie considerate AN-uri.

Emilia Arcan este senator al României (la primul mandat), a fost consilier judeţean, vicepreşedinte şi preşedinte al CJ Neamţ şi este şi preşedintele OFSD (Organizaţia Femeilor Social-Democrate) Neamţ.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

One thought on “Emilia Arcan: „Votez pentru castrarea chimică a violatorilor şi pedofililor!”

Lasă un răspuns