Emilia Arcan: „Un nou început de an școlar binecuvântat!”

„Astăzi, când clopoțelul anunță un nou început de an şcolar, urez elevilor, cadrelor didactice cât şi părinţilor mult succes, putere de muncă cu pregătiri temeinice. Debutul unui nou an școlar este un prilej de bucurie, de emoție și de speranță pentru elevi, părinți și profesori, deopotrivă, pentru că şcoala de astăzi, formează adulții de mâine, cei care vor construi viitorul acestei ţări.
Tuturor elevilor le doresc un an școlar excelent, în care să descopere și să învețe lucruri noi, cu mult entuziasm, iar părinților le doresc să se bucure de rezultatele copiilor lor și îi îndemn să-i susțină în îndeplinirea aspirațiilor!” – transmite senatorul de Neamţ, Emilia Arcan.

Educatorilor, învățătorilor și profesorilor, cei care au importanta misiune nobilă de a educa și forma generațiile următoare le doresc inspirație, răbdare și putere de muncă!
Sunt convinsă că rezultatele deosebite pe care le veti obţine la final de an, vor încununa perseverenţa, munca şi ambiţia ca să vă apropiaţi de împlinirea unui destin frumos.
Un nou început de an școlar binecuvântat!”, a mai punctat Emilia Arcan.

V.N.

Lasă un răspuns