Emilia Arcan: „Stabilitate, democraţie, echilibru, NU ură şi dezbinare!”

Votul dat astăzi de senatoarea Emilia Arcan a fost unul pentru unitate socială nu pentru dezbinare – acesta este mesajul parlamentarului de Neamţ.

Într-un mesaj postat mai devreme pe facebook, Emilia Arcan împleteşte mesajul scris cu mai multe simboluri ale inimii:

<<Astăzi am votat cu INIMA❤️ și cu gândul la viitorul României!
❤️ Am votat pentru un preşedinte care să respecte Constituţia şi Legile ţării!
❤️ Am votat pentru candidatul care a demonstrat că este alături de fiecare român și care reprezintă singura garanție că vor fi continuate creșterile de venituri din ultimii 3 ani și realizarea investițiilor din toată țara și din județul Neamț!
❤️ Votul meu de astăzi este dat pentru un președinte implicat, care să fie alături de fiecare român, care să asigure stabilitate, democrație și echilibru, care să pună capăt dezbinării și urii din această țară!
❤️ Romania are nevoie de un președinte care să fie în primul rând un bun român, care să iubească oamenii și să se afle în permanență printre ei!
❤️ Avem nevoie de un președinte al tuturor românilor care să pună capăt urii și dezbinării între români, care să apere drepturile câștigate de români în ultimii 3 ani!
❤️ Românii merită un președinte care să fie implicat, să fie alături de ei, care pune întotdeauna pe primul loc oamenii și nevoile lor.
🙏Așa să ne ajute Dumnezeu!🙏>>.

V.N.


Comentarii Facebook

3 thoughts on “Emilia Arcan: „Stabilitate, democraţie, echilibru, NU ură şi dezbinare!”

  1. Arcan, când şi unde ai făcut facultatea, că nu te-a văzut nimeni? Pe cine crezi că păcăleşti?

  2. Cind toata familia traieste din bani multi publici castigati nemeritat(furati de la noi cu tot felul de tertipuri) si ocupand locurile unor oameni competenti care sunt nevoiti sa paraseasca aceasta tara din cauza unor specimene ca doamna de mai sus pe care nu o recomanda nimic decit pilele,relatiile si conexiunile la sistemul mafiot al partidului in cauza,e simplu sa vorbesti de ”echilibru” cind ai conturile pline de bani,bani sifonati de la noi cei care suntem obligati sa platim taxe si impozite bani care ajung in conturile acestor mafioti si nu in folosul celor care platesc.

    Acesta doamna este imaginea sistemului mafiot care a adus acesta tara la faliment si a produs cel mai mare exod din istoria acetei tari.

  3. Fara ura si dezbinare. Stimata a invatat cuvinte noi la Bucuresti si chiar crede, in mediocritatea nulitatii ei ,ca mai prosteste pe cineva pe valea muntelui. Cum racneai tu si batei cu punmul in masa pesdista la sedintele de partid din colegiu? Strangeti randurile, puneti osul la treaba , acum e momentul , cine nu-i cu noi e impotriva noastra si trebuie dat afara ,eliminat. Si pentru ce am indurat noi simpli membri de partid veninul dulce al doamnei Arcan ? Pentru ca ea si neamurile neamurilor ei s-o duca bine,in functii publice, platite regeste . Intre alegeri bineinteles ca prin colegiu n-o mai vede nimeni . Nu are timp. Isi rotunjeste veniturile si formele la bufetul senatului . Ce vrei ba, o ciupercareasa.

Lasă un răspuns