Emilia Arcan: PA – CJ! Senat – vin!

După ce timp de mai bine de patru ani a lucrat la Consiliul Județean – în calitate de consilier, apoi de vicepreședinte și președinte – Emilia Arcan și-a luat ieri rămas bun de la instituție și de la colegii alături de care și-a desfășurat activitatea.
Motivul plecării din legislativul nemțean îl constituie candidatura la fotoliul de senator pentru alegerile din decembrie, Emilia Arcan fiind capul de afiș al listei propusă de PSD pentru parlamentarele din acest an. Iată ce mărturisea doamna Arcan pe pagina personală de Facebook.
Am avut o dimineață dificilă, poate împletită cu emoții, cu regret, cu speranțe!!!După mai bine de patru ani de activitate la Consiliul Județean, mi-am luat rămas bun de la cei care mi-au fost colegi! 
Am început activitatea în administrația județeană în iunie 2012, când, datorită votului nemțenilor, am primit un mandat de consilier județean. La câteva luni diferență, am devenit vicepreședinte al legislativului, pentru ca în ultimele șase luni din mandat să fiu președinte!
După alegerile locale din acest an, am fost consilier la cabientul președintelui Consiliului Județean, pentru ca de astăzi, 1 noiembrie, să mă retrag din ceea ce înseamnă CJ Neamț și să mă pregătesc pentru campania electorală
”.
Așa cum însăși afirma în momentul depunerii listei candidaților PSD la Bej, Emilia Arcan consideră că perioada în care a lucrat la CJ i-a ajutat foarte mult din punctul de vedere al experienței pe care a căpătat-o, lucru care, potrivit domniei sale, o recomandă pentru funcția pe care se pregătește să o obțină în Parlamentul României și pentru care a fost „girată” de colegii și de conducerea PSD, fiind prima femeie social-democrată din Neamț aflată pe un loc eligibil pentru Parlamentul României.
Candidez din partea PSD Neamț la Senatul României. Pentru asta, mi s-a părut firesc să îmi salut colegii alături de care mi-au desfășurat activitatea în ultimii patru ani! I-am găsit în birouri, onorându-și sarcinile de serviciu și i-am mulțumit fiecăruia pentru că ne-am cunoscut și am aparținut aceleiași echipe a administrației județene.
Pentru mine, timpul petrecut la Consiliul Județean a fost frumos, mi-a adus o experiență inedită, presărată cu emoții, provocări, cu dorința de a schimba lucrurile în bine.
Sper, dragii mei, să fi fost în același gând în tot acest timp! Sper să nu vă fi supărat și mai sper ceva: să nu vă dezamăgesc pe mai departe!
Rămas bun dragi din Consiliul Județean Neamț!  Eu plec, dar o parte din sufletul meu rămâne aici!Dumnezeu să ne dea tuturor puterea de a merge pe calea cea bună și să fiți sănătoși! Vă prețuiesc și vă respect
”, încheie Emilia Arcan.

Alex SÎRBU

One thought on “Emilia Arcan: PA – CJ! Senat – vin!

Lasă un răspuns