Emilia Arcan: ” Îndemn pe toți românii să lase totul și să meargă la vot, să nu-i lase pe alții să hotărască pentru ei!”

arcan-vot

Emilia Arcan îi îndeamnă pe alegători să-şi facă timp si să meargă să-şi exprime opţiunea de vot.

Am votat pentru ca românii din această țară să o ducă mai bine, pentru că trebuie să credem în România. Dreptul de a vota l-am obținut odată cu Revoluția din 1989, când foarte mulți români au luptat pentru o țară liberă și independentă. Mulți dintre ei și-au vărsat sângele pentru ca noi să fim astăzi liberi să votăm, liberi să gândim și să fim liberi. Ne dorim cu toții o țară bogată, în care să avem condiții bune în învățământ și sănătate, iar românii să nu mai fie determinați să plece peste hotare. Tinerii trebuie să rămână în țara lor, pentru că așa putem construi o Românie frumoasă și putem trăi așa cum trebuie să trăiască românul. Avem tot ce ne trebuie: o țară minunată, cultură, tradiție, port, avem tot ceea ce-și poate dori o țară. Îndemn pe toți românii să lase totul și să meargă la vot, să nu-i lase pe alții să hotărască pentru ei”, a declarat Emilia Arcan la ieşirea de la urne.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Emilia Arcan: ” Îndemn pe toți românii să lase totul și să meargă la vot, să nu-i lase pe alții să hotărască pentru ei!”

  1. Doamne, ce vremuri am ajuns! Nu pot sa cred ca aceste persoane ne vor reprezenta in Parlament. Femeia asta emana ura, emana o lipsa de sinceritate greu de descris. Sunt femeie si ar trebui sa fiu bucuroasa, dar in cazul acesta as fi preferat pe oricine altcineva.

Lasă un răspuns