Emilia Arcan: Doar PSD are un program concret de guvernare!

psd-conf
Ocupanta poziției întâi pe lista de candidați propusă de social-democrații nemțeni pentru Senat, Emilia Arcan a apreciat într-o conferință de presă susținută în cursul dimineții că, deocamdată, numai PSD are un program concret de guvernare.
Noi am adus mereu în discuție doar problemele care prezintă interes pentru cetățeni. Aceasta este principala noastră coordonată pentru campania electorală pe care o începem azi. În momentul de față, Partidul Social Democrat este singurul care vine cu un program concret de guvernare. Nu putem pune la îndoială inteligența cetățenilor! Rolul nostru este de a le arăta oamenilor care sunt proiectele destinate lor care se regăsesc în programul nostru”.
Pe de altă parte, liderul femeilor social-democrate din Neamț a spus că Biroul Permanent Județean a decis ca ea să se ocupe de Colegiile I și II și să nu se mai ocupe de Colegiul 8. Practic, în următoarea lună aria de responsabilitate a Emiliei Arcan a fost mutată de la sat la oraș, lucru care, din punctul său de vedere, este cu mult mai dificil.
Este de sute de ori mai greu să te întâlnești cu oamenii din Piatra Neamț și să le vorbești despre proiectele tale decât să te întâlnești cu oamenii din mediul rural. Spun acest lucru pentru că la Piatra Neamț a predominat, pentru foarte multă vreme, culoarea portocalie. PNL-ul de astăzi este PDL-ul de altădată. Cetățenii au obosit, s-au săturat și tocmai de aceea mulți dintre ei au decis să plece peste hotare. Datoria noastră este să venim cu proiecte concrete care să-i sprijine să se întoarcă acasă”, a mai punctat Emilia Arcan, care a mai spus că PSD are o disciplină politică și programe politice bine stabilite.
La conferința de presă, la care a participat și deputatul Ioan Munteanu – director de campanie al PSD – au fost aduse în discuție și alte aspecte legate de campania electorală, în același timp făcându-se referire și la beneficiile pe care guvernarea social democrată le-a adus cetățenilor. Totodată, s-a vorbit, printre altele, și de strategia de campanie și de cele 150 de mii de ziare electorale care vor ajunge în casele nemțenilor. „Din 180 de mii de gospodării câte sunt în județ, 150-160 de mii sunt locuite, potrivit statisticilor”, a încheiat Ioan Munteanu.

Alex SÎRBU / ADV.

One thought on “Emilia Arcan: Doar PSD are un program concret de guvernare!

  1. Marele program PSD ( cititi FSN sau PCR) au avut si au Programul inchiderilor structurilor industriale vanzarea bogatiilor tarii distrugerea agriculturii a invatamantului de toate categoriile in speta cel profesional.
    Ce vreti sa mai vindeti?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.