Emilia Arcan, despre vandalizarea sediului PSD Neamţ: „Trivialităţile şi ura sunt nocive pentru societate!”

Senatoarea Emlia Arcan şi-a exprimat indignarea pentru mesajele vulgare desenate pe peretele sediului PSD Neamţ, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, la Jurnalul de la ora 12.

„Este regretabil ceea ce s-a întâmplat la sediul PSD Neamț și nu sunt de acord cu aceste mesaje obscene, vulgare, răutăcioase, care se propagă în spațiul public, din păcate, tot mai multe, pe zi ce trece!”, a răspuns senatorul PSD primei întrebări care i-a fost adresată de către cei de la A3.

„Îmi pare nespus de rău că unii oameni confundă democrația și dreptul la exprimare cu astfel de expresii triviale, care incită la ură, la manipulare și la dezbinare, toate cu efect extrem de nociv asupra societății civile. Toate aceste răutăți exprimate atât verbal cât și comportamental sunt ca urmare a realizărilor actualei Guvernări, pe care Opoziția și președintele României le contestă și încearcă pe toate căile să manipuleze opinia publică! Dar ceea ce trebuie să se știe este că noi, cei care reprezentăm PSD, împreună cu colegii de la ALDE, rămânem uniți și ne concentrăm asupra aplicării Programului de Guvernare”, a mai declarat Emilia Arcan pentru acelaşi post, subliniind că astfel de moduri de comunicare sunt total regretabile.

Emilia Arcan este senator de Neamţ, este vicepreşedinte PSD Neamţ, liderul OFSD Neamt, vicepreşedinte OFSD la nivel naţional.

Reamintim că ieri, pe sediul PSD Neamţ au apărut celebrul mesaj vulgar la adresa PSD.

UMILINŢĂ! Mesajul vulgar, pe sediul PSD Neamţ! Cu două zile în urmă asta transmitea PSD-istul Arsene protestarilor şi lui Iohannis!

D.V.

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Emilia Arcan, despre vandalizarea sediului PSD Neamţ: „Trivialităţile şi ura sunt nocive pentru societate!”

  1. TRIVIALITAȚI SPUNEA SI NENEA IONEL ARSENE SEFUȚU MATALE- ATUNCI NU ERAI INDIGNATA COCOANĂ?

Lasă un răspuns