Emilia Arcan despre dezbaterea adopţiei din familia Vioricăi Dăncilă: „Un gest nobil dus în derizoriu, până la ură!”

Senatoarea de Neamţ Emilia Arcan reacţionează la comentariile critice sau maliţioase referitoare la adoptarea, în urmă cu 29 de ani, de familia premierului Viorica Dăncilă a băiatului acesteia. Emilia Arcan consideră că e vorba despre „Un gest nobil dus în derizoriu, până la ură!”.

„Premierul României este din nou linșat, dar de data aceasta subiectul depășește orice limită!
Doamna premier Viorica Dăncilă este pusă la zid pentru că în urmă cu 30 de ani a salvat un copil de la pierzanie.
Începând de la președintele României și continuând cu adversari politici, analiști, specialiști, Viorica Dăncilă este zilnic atacată și cu toate acestea ea rezistă presiunilor, pentru că este o femeie puternică și a demonstrat de-a lungul timpului că este corectă, că face performanță și că își onorează promisiunile făcute!
Da, Viorica Dăncilă a adoptat un copil, dându-i o șansă la o viață normală și a făcut un gest nobil pe care puțini dintre noi l-au făcut la viața lor! Gestul ei este apreciat de către opinia publică, de către noi toți, în ciuda defăimărilor care i se fac!
Fiți convinși, cei care căutați să vindeți mizerii ieftine, că prin gesturile la care recurgeți, primul ministru al României nu cedează presiunilor!”, spune Emilia Arcan.

Senatorul nemţean consideră că toate comentariile din ultimele zile sunt, în fapt, atacuri la premierul care provine din rândurile femeilor social-democrate (Arcan fiind şi preşedinte OFSD Neamţ): „De fapt, vă e teamă că scăpați situația de sub control, că la un an de la preluarea mandatului de premier, Viorica Dăncilă primește prea multe aprecieri pentru realizările din această perioadă, susținută fiind de președintele de partid Liviu Dragnea, de liderii din teritoriu, de femeile social democrate și de alianța de guvernare!
Nimeni nu îi poate știrbi meritele primului ministru al României! Sigur, multora care emană răutate si dezbinare, le e teamă să îi vadă pe români mulțumiți de îndeplinirea obiectivelor din Programul de guvernare și, mai mult, nu știu cum să tulbure apele, pentru a nu putea asigura în cele mai bune condiții Președinția Uniunii Europene de către România!
Regret, regret că se întâmplă asta, dar am convingerea că oamenii care cred în actuala guvernare nu se lasă păcăliți cu astfel de manipulări!
Sunt convinsă că doamna Viorica Dăncilă nu cedează presiunilor,chiar dacă îi este greu,este un om bun cu alese calități, iar gestul ei nobil cu inima caldă și sufletul minunat, merită tot respectul și prețuirea noastră!”.

Emilia Arcan concluzionează că atacurile bazate pe ură devoalează doar inferioritate şi frustrare patologică: „Ura și Calomnia sunt armele defensive ale inferiorității.
Pentru că nu pot să-și acopere propria goliciune și meschinărie, disperații încearcă să-i intunece pe cei ce se află mai sus, crezând că astfel vor apărea în altă lumină. Și încă ceva – un sfat pentru cei care vă ocupați cu astfel de denigrări – gândiți-vă că în viață trebuie să faceți si bine; nu vă hrăniți cu răutate!”.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns