Emilia Arcan despre consilierul PNL care dă „ceva” femeilor din PSD: „Toxic, trivial, josnic! Ce spun mama lui, iubita lui, bunica, sora, colegele?”

Senatoarea de Neamț, Emilia Arcan consideră că mesajul consilierului PNL de Piatra Neamț, Adrian Olariu este o insultă nu doar la adresa femeilor din PSD ci și a celor din partidul și viața celui care este și lider TNP Piatra Neamț.
Arcan – care este și președinte OFSD Neamț – consideră că dorința exprimată public de concilierul liberal de a da „ceva” doamnelor și domnișoarelor social-democrate nu doar că îl descalifică pe respectivul ci pun într-o lumină proastă și pe liberalii de bună calitate și se întreabă ce spun femeile care l-au crescut pe respetivul politician.

„Cât de jenant..!
Nu aș fi vrut să reacționez, dar mă simt obligată…
Un om cu pretenții de politician, un om care, teoretic, este responsabil de deciziile care privesc buna gospodărire și dezvoltarea municipiul Piatra Neamț, oare cum poate avea un astfel de limbaj toxic, trivial, josnic!
Sunt femeie și întreb – femeile din familia lui cum se simt când văd mesajul acestui cetățean?
Ce spun mama lui, iubita lui, bunica, sora, colegele?…
Poate printre doamnele și domnișoarele pe care le cunoaște sunt simpatizante, sunt membre PSD!
Și sunt cu siguranță, căci Partidul Social Democrat de bucură de susținere puternică!”, spune Emilia Arcan.

Senatoarea de Neamț amintește că tânărul politician este plătit din bani publici, că a fost votat de cetățeni, că a fost educat nu doar în familie ci și la grădiniță și la școală și că la formarea acestuia ca om au contribuit, cu siguranță, și niște femei: „Penibil pentru un ales local, plătit din banii noștri, ai celor care trăim și plătim impozite în Piatra Neamț!
Nu face cinste nici formațiunii pe care o reprezintă!
În partidul din care face parte sunt și oameni de bună calitate, oameni care sigur se simt jenați, cărora le este rușine cu acest om politic!
Ce viitor asigură el partidului din care face parte?
Ce respect poartă oamenilor care i-au dat un vot cândva, i-au dat o șansă, iar acum se văd umiliți?!
Nu așa se face campanie, dragă tinere!
Să te jenezi de cea care ți-a dat viață, de cea care te-a educat în grădiniță, în școală!
Niște femei sigur și-au dat silința pentru a te pregăti pentru viață. Păcat că îți bați joc de munca lor și nu ai rămas cu nimic bun de la ele!
Cu deosebită considerație,
în numele tuturor femeilor care se simt umilite de un cetățean ce dorește să aibă un nume,
Senator Emilia Arcan, președinta Femeilor Social Democrate din județul Neamț”.

Amintim că după ce Vestea a publicat dimineață articolul cu referire la un tricou cu mesaje cu conotații obscene purtat de Olariu, acesta a revenit pe net cu aceeași fotografie, cu același mesaj, spunând că, în fapt, vulgaritatea respectivă ar fi doar „ironie și umor”.

D.V.
NB – Fotografia de pe coperta are doar rol ilustrativ

 

One thought on “Emilia Arcan despre consilierul PNL care dă „ceva” femeilor din PSD: „Toxic, trivial, josnic! Ce spun mama lui, iubita lui, bunica, sora, colegele?”

  1. Imi pare rau ca doamna Emilia Arcan nu s-a scandalizat la fel si in campania trecuta la Iohannis cand colegii dumneaei faceau troaca de porci pe oricine nu era pro-psd. PSD culege acum exact ce-a semanat atunci.

Lasă un răspuns