Emilia Arcan, coordonator la APP Neamț! Mega-achiziție făcută de partidul lui Dragnea

Noul coordonator al APP Neamț este ex-senatorul Emilia Arcan, după cum este menționat chiar pe siteul formațiunii politice numită popular „Partidul lui Dragnea”. Conform mențiunilor făcute pe site-ul APP, la secțiunea Neamț, Vlad Marcoci dispare total din peisaj și, alături de Arcan, pe alte funcții, apar personaje fie interesante, fie controversate.

Afilierea Emiliei Arcan este prezentată ca o mega-achiziție și pe pagina de facebook a APP: <<Emilia Arcan nu s-a dezis niciodată de Liviu Dragnea. Senator și chestor al Senatului, a renunțat la toate funcțiile când i s-a cerut să facă asta. Este membră a Alianței Pentru Patrie de la început și coordonează, alături de colegii ei, Organizația Județeană APP Neamț. “Sunt un om care iubesc si respect oamenii, pretuiesc valorile, principiile și tradițiile românești. Am să mă implic cu toata priceperea mea în construirea acestui nou proiect îndraznet, în lupta pentru recuperarea a tot ceea ce am pierdut în acești ani în care guvernanții, oamenii politici și-au bătut joc de tot ce este românesc, de speranțele noastre de visurile copiilor noștri, de viață noastră. Împreună trebuie să luptăm pentru revenirea la normalitate, pentru o Românie mai puternică, alături de Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu!”>.

Într-o declarație dată în exclusivitate pentru Vestea, Emilia Arcan nu pomenește de Pro România (unde a avut un scurt intermezzo, de la PSD spre APP) dar referirile la „dezamăgiri în viața politică (…) în ultima perioadă” sunt mai mult decât evidente.

„Voi continua să fac politica de stanga, așa cum am făcut-o timp de peste 20 ani, să lupt pentru dreptate, corectitudine, apărarea drepturilor românilor, pentru respectarea legilor și pentru revenirea noastră, a tuturor, la o normalitate care a dispărut din pacate. Chiar dacă am trăit multe dezamăgiri in viața politică, dar tot mai multe au fost și încurajările pe care le-am primit și care, recunosc, m-au făcut să trec mai ușor peste toate în ultima perioadă. Voi rămâne la fel de activă și implicată în viață publică și în politică! Mă mândresc cu faptul că sunt iubită de nemțeni, simt asta în fiecare zi şi vă garantez că nu voi abandona niciodată ideea în care cred. Pot, vreau, cred și am curajul să construiesc temeinic in proiectul politic Alianta Pentru Patrie, până la capăt, pentru că fiecare roman trebue să trăiască decent și să fie respectat in tara lui. Așadar, pe toți cei care sunt mândri că sunt români și vor să se implice în redobândirea patriei noastre, îi așteaptăm în echipa Alianta Pentru Patrie!”, spune Emilia Arcan.

Rămâne de văzut dacă aceasta va putea realiza noua construcție politică, la Neamț, cu echipa găsită la partid (menționată acum pe siteul APP) formată, consistent, dintr-un fel de abonați la „atenție politică” cu valoare organizatorică și electorală nulă sau va reuși închegarea unui nucleu de oameni cu care chiar va putea zidi ceva politic consistent.

Emilia Arcan a fost Senator al României în mandatul 2016-2020. A fost, de asemenea, președinte al OFSD Neamț, organizație specială județeană remarcată pozitiv în topurile interne la vremea când era condusă de Arcan.
În campaniile electorale, a coordonat intern diverse zone din Neamț pentru PSD. Unul din cele mai tari rezultate a fost în 2016, la alegerile generale când, la Piatra Neamț (fief de dreapta) unde coordona Arcan, PSD a obținut un scor fabulos:
-PSD – 14.875 voturi – 40,41%
-PNL – 5.298 voturi – 14,39%.
Vestea titra atunci PNL Piatra Neamţ a fost „ZDROGHIT”! Victorie istorică a PSD în fieful liberal! iar rezultatul echipei PSD-Arcan era cu atât mai uimitor cu cât, cu doar câteva luni înainte, la alegerile locale, câștigase tabăra PNL.
Arcan a ajuns senator dar un anume nucleu din PSD Neamț a și îndepărtat-o din fruntea organizației Piatra Neamț, probabil pentru a nu emite pretenții peste 4 ani la o eventuală candidatură pentru funcția de primar de Piatra Neamț.
În 2020, anunțând candidatul fix în „buza alegerilor”, PSD a obținut la Piatra Neamț doar 20,87 la sută și s-a clasat pe locul 3.

Vom reveni.

D. VINCA

3 thoughts on “Emilia Arcan, coordonator la APP Neamț! Mega-achiziție făcută de partidul lui Dragnea

  1. Marcoci si Arcan,rebuturile ”politicii”Nemtene de care nu mai scapam.

    Din cauza acestor traseisti penibili,niste prostituate politice fara nici un fel de norme morale,aceasta tara nu a facut nici un progres in ultimii 30 de ani.

    I infiinta un nou partid cu aceste personaje resapate arata ce dezastru este in clasa politica din aceasta tara care se invarte in jurul unor specimene deplorabile,compromise,corupte si fara morala.

  2. Nici nu apare bine o facatura de partid ca Arcanu e pe el.Iarasi reincalzeste ciorba cat de buna a fost ea si cate a facut pentru acest judet.Doamna de la Cracaoani ar trebui sa se ocupe de nepotei si de pensionari.Vremea ei a trecut si au aparut alte trufandale politice.

  3. felicitari doamna si mult succes…si,ca sa le raspund eu ”anal”-isitlor de mai sus,adica florin si constantin,le spun ca e normal sa migrezi dintr-un partid ,daca,atunci cand intri ai anumite idei si vezi ca de-a lungul timpului,partidul respectiv isi schimba directia..e normal sa pleci daca vezi ca iti sunt daramate idealurile..sau,la mintea lor,STAI CA PROSTUL SI MORI IMPREUNA cu ei…cauti,cauti pana gasesti un partid in care sa te regasesti..se pare,SI DOAMNE AJUTA CU ASTA,ca APP este ceea ce cauta.timpul va dovedi si asta,.Doamne ajuta.

Lasă un răspuns