Emilia Arcan a câștigat pariul! A mizat pe Dragnea!

Senatoarea Emilia Arcan are două motive de bucurie după votul din CEx: a câștigat detașat Liviu Dragnea (pentru care și-a anunțat susținerea) iar ea a câștigat un pariu după ce a mizat necondiționat pe victoria acestuia.

Pariul a fost pus cu o zi înainte de CEx de Emilia Arcan împreună cu un jurnalist din Neamț. Arcan a susținut o victorie clară a lui Dragnea în timp ce jurnalistul respectiv a pariat pentru o înfrângere a lui Dragnea sau un socr strâns. Rezultatul votului din CEx a arătat că senatoarea PSD (care este și președinta OFSD Neamț) a avut dreptate.

Nu dezvăluim identitatea celui care a pierdut pariul cu Arcan și nici miza rămășagului. Mai spunem doar că miza cerută de Arcan în cazul victoriei ei (ceea ce s-a și întâmplat) este nu în favoarea ei ci a PSD.

D.V.

Comentarii Facebook

One thought on “Emilia Arcan a câștigat pariul! A mizat pe Dragnea!

  1. Era clar ca tabara Dragnea are majoritate!Firea&comp nu au incercat decat un santaj pentru functii si bani, asta e tot!Sa vedem ce se va intampla daca Dragnea va fi condamnat!S-ar putea sa fie dezastru, dupa aceea pentru Iohannis!!!Nu glumesc, situatia cu Dragnea sef la PSD este cea mai convenabila pentru Iohannis in perspectiva lui 2019!

Lasă un răspuns