Elucidăm misterul: Reţeaua V – VESTITORII!

reteaua

Bineînţeles că, aşa cum anunţam ieri, Reţeaua V este prezentă, din această săptămână în vestea.net.

Dacă v-aţi gândit la cine ştie ce ciudăţenie de reţea, cu cine ştie ce îngrengături nu aţi nimerit, dar nu-i bai, aţi arătat că sunteţi români, învăţaţi ca zi de zi, la ştiri să fiţi bombardaţi cu fel de minunăţii din astea.

Ok, pe asta am şi mizat – ca să fim sinceri – ca să vă facem curioşi.

Acum dăm misterul deoparte: Reţeaua V a fost numele de botez, aşa, la o cafea de dimineaţă, pentru un concept al publicaţiei online vestea.net, concept care demarează azi. Acum.

Conceptul e simplu: un metronom de tablete (editoriale) zilnice cu autori diferiţi. Adică editorialiştii vestea.net vor despica în 4 subiecte fel de fel.

Ati înţeles? Editorialiştii vestea.net, adică “vestitorii” (că şi analiza, tableta, editorialul tot veşti sunt, numai că un pic altfel), adică “Reţeaua V”…

Şi acum, să trecem la deconspirat membrii reţelei. Să mai adăugăm că aceste materiale de presă vor avea, fiecare, titlul atribuit de autor plus un titlu B de rubrică, personalizat pe zilele săptămânii. Enunţând aceste subtitluri personalizate, anunţăm şi autorii acestor editoriale:

-Dacă e luni, e ŞERBAN STRĂTILĂ
-Dacă e marţi, e LIVIU HARBUZ
-Dacă e miercuri, e RADU NASTASĂ
-Dacă e joi, e DANIEL VINCA
-Dacă e vineri, e CONSTANTIN ALUPULUI RUS
-Dacă e sâmbătă, e ADRIAN ALUI GHEORGHE.

Aceasta e formula cu care demarăm proiectul pe calupul iniţial de 6 zile ale săptămânii urmând ca, în scurt timp, să completăm la 7. Nu sunt excluse nici alte update-uri ale proiectului.

Celor de mai sus (evident, cu excepţia mea) le spun BUN VENIT în proiectul vestea.net, în conceptul “Reţeaua V – VESTITORII”!

Cred că abordările lor vor fi interesante, uneori incisive, alteori vor oferi soluţii la probleme ale comunităţii şi nu e cazul să detaliez acum de ce sunt convins de plusvaloarea pe care o vor aduce în acest site. Cert este că „cititorii noştri sunt mai quality decât ai lor”, după cum spunea un fan al siteului.

După cum vedeţi deja, azi proiectul a demarat cu o analiză foarte-foarte interesantă a lui Şerban Strătilă care vă şi pune la current, vă lansează şi întrebări dar vă şi provoacă să citiţi şi printre rânduri.

Aşa că, Reţeaua V – la dispoziţia cititorilor vestea.net!

D.V.

One thought on “Elucidăm misterul: Reţeaua V – VESTITORII!

Lasă un răspuns