„Elodia de la Dobreni” e în vacanţă. Şi-a reînviat şi contul de facebook!

1656319_775579309182958_1930782250342986632_n (1)Tânăra din Dobreni a cărei dispariţie a fost reclamată de tînărul cu care se afla într-o relaţie… nu e dispărută.

Încă de azi-noapte, după difuzarea ştirii iniţiale de către vestea.net, Andreea Filimon şi-a reactivat contul de facebook.

Dimineaţă, Poliţia Neamţ, prin vocea purtătorului de cuvânt Elena Bulgărea a confirmat verificările demarate ieri pe acest caz dar a anunţat şi concluzia: „Nu este caz de dispariţie”.

Elena Bulgărea nu a dat detalii din anchetă (dacă poliţiştii au vorbit doar cu rudele sau chiar şi cu tânăra) dar a subliniat că această concluzie, a lipsei de obiect a dosarului de dispariţie, este certă.

„Sunt bine oameni buni, nu mai poate lumea să plece în vacanță că gata a disparut!”, era mesajul de azi-noapte, de pe contul de facebook al fetei.

vestea.net a avut mai devreme şi o discuţie pe chat cu tânăra. Aceasta a subliniat că este bine, că a plecat singură într-o scurtă vacanţă să-şi pună ordine în gânduri.

Discuţie de pe chat a avut loc după ce tânăra nu a dorit o convorbire telefonică (probabil de teama unei localizări GPS) dar a acceptat câteva întrebări de control legate de perioada în care a urmat cursurile liceului.

În aceste condiţii, aşa cum spunea şi Andreea în discuţia de pe chat, e un caz cu dispariţie doar pentru prietenul de care ea a hotărât să se despartă iar „Elodia de la Dobreni e în vacanţă”…

V.N.

cop elodia

 

One thought on “„Elodia de la Dobreni” e în vacanţă. Şi-a reînviat şi contul de facebook!

  1. tânăra nu a dorit o convorbire telefonică (probabil de teama unei localizări GPS) ???????

Comments are closed.