Eliberatul Ţâţă clatină scaunul şefului Poliţiei Române

botez toba

Spectaculoasa şi controversata eliberare din arest a nemţeanului Adrian Botez (zis Ţâţă) are toate şansele să stârnească un cutremur în Poliţia Română. Deja se pregătesc hârtiile pentru schimbări la nivelul conducerii Poliţiei Capitalei (din arestul căreia Ţâţă a fost pus pe liber… din greşeală) şi tot mai multe informaţii acreditează ideea că nici şefii Poliţiei Române nu se simt mai bine.

Astfel, iminenta schimbare din funcţie a şefului IGPR chestor general de poliţie Petre Tobă se află în atenţia responsabililor din Guvern. Tobă nu cade însă singur, fiind posibil să-l tragă după el şi pe un adjunct, cel mai vulnerabil părând a fi chestorul şef de poliţie Dumitru Pârvu.

Din cei 3 adjuncţi care par la adăpost de acest tăvălug, chestorul Viorel Vasile nu e considerat în graţiile de pe linia Ministerul Afacerilor Interne – Guvern. Astfel că norocul ar putea surâde, nesperat până acum câteva zile, unuia din ceilalţi doi adjuncţi: fie chestorului Florentin Robescu, fie chestorului Dumitru Jianu. În cărţi s-ar afla, totuşi, şi un nume surpriză care ar putea fi avansat dintr-un judeţ anume.

Luarea măsurilor de sancţionare se va produce în scurt timp, reprezentanţii la vârf ai actualei guvernări nefiind dispuşi să preia valul de critici şi ironii generat de acest episod a la Garcea care vizează Poliţia Română.

Nu este prima dată când funcţii importante din M.A.I. sunt zdruncinate de personaje din judeţul Neamţ. În urmă cu câţiva ani, chestorul Dan Fătuloiu şi-a pierdut funcţia de secretar de stat în M.A.I. după scandalul Şoric, când fostul şef al Poliţiei Neamţ spunea candid „Şi procurorii dau bani cu camătă…”.

Acum e vorba de “eliberatul” nemţean Adrian Botez care a avut parte de norocul colosal ca în ziua în care instanţa îl condamnase definitiv la 12 ani de închisoare, neglijenţa celor de la arestul Poliţiei Capitalei să transforme „tranferul din arrest preventive spre penitenciar” în “eliberare”.

vestea.net

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Eliberatul Ţâţă clatină scaunul şefului Poliţiei Române

  1. ACUM RĂSUFLA MAI LINIȘTIȚI ȘI CÂȚIVA POLIȚAI DE LA NEAMȚ CA LE TREMURAU IZMENELE SA NU-I DEA TATA ÎN PRIMIRE.

  2. Ar trebui sa cada multe capete in Politie pentru ca s-a permis asa ceva in Romania mileniului 3.

Lasă un răspuns