Elena Udrea: Voi candida ca independent la parlamentare!

Elena Udrea și-a anunțat ieri intenția de a candida ca independent la alegerile parlamentare din decembrie, titrează surse centrale. Anunțul deputatei aleasă în Colegiul 4 Roman – Horia a fost făcut de aceasta la ieșirea de la audierile în dosarul „Gala Bute”, de la Înalta Curte de Casație și Justiție.
Candidez la aceste alegeri, nu vrea să fac rău partidului PMP, nu vreau să afectez competiția electorală în care intră partidul, am ales să candidez independent și în zilele următoare voi prezenta propunerile legislative pe care le voi susține”, a spus Udrea.
În același timp, aceasta a precizat, potrivit acelorași surse centrale, că și-ar dori un loc în comisia de control a Serviciului Român de Informații. „Nu îmi doresc beneficii personale, funcții, ceea ce aș intenționa să obțin este un loc în comisia de control a SRI. Poate chiar cel de președinte. Pentru că oricum cei care se află acum în această comisie sunt niște cârpe. Deci aceasta este decizia pe care am luat-o. Nu m-am consultat cu Traian Băsescu și din acest moment drumurile noastre se despart”, a încheiat Udrea.

Alex SÎRBU

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.