Elena Udrea: Victoria lui Iohannis este Victoria simpatiei pentru Băsescu!

elena

Deputatul de Neamţ, Elena Udrea consideră că Victor Ponta a fost învins nu de Klaus Iohannis ci de simpatia pentru Traian Băsescu.
“Traian Băsescu termină mandatele câştigător. Antibăsismul este acum un mit spulberat. Victor Ponta s-a bazat doar pe acest mit, s-a luptat până în ultimul moment doar cu Preşedintele… Şi a pierdut.
Băsiştii, în turul doi, au votat toţi într-un singur fel: anti Ponta. La fel ca marea majoritate a celor care au pus ştampila pe Iohannis. Acum, în România avem o realitate: ANTIPONTISMUL”, spune Elena Udrea într-o postare de pe pagina de facebook.

One thought on “Elena Udrea: Victoria lui Iohannis este Victoria simpatiei pentru Băsescu!

  1. 100% corect ! Anti basistii convinsi si inchistati, varanizati, ghita-lobotomizati, o vor contesta. Ei au ce au cu omul Basescu si nu cu politicianul. Asteapta toti infrigurati, „judecata de apoi” a marinelului si spera sa-l vada dupa gratii. Cate o pata mare, apare in fiecare dimineata pe fata lor de perna cat si pe cearceaf. Se mangaie ! Cu gandul ca se va face direptate si le vor creste…. pensioarele. Daca nu le va creste…..Se vor mangaia in continuare, pe crestet, intrebandu-se unde-i continutul mingiucii alea care le astupa gatul.

Comments are closed.