Elena Udrea: PMP nu se amestecă cu PDL şi PNL

udrea5

Deputatul de Neamţ, Elena Udrea susţine din nou că Partidul Mişcarea Populară nu se regăseşte în contrucţia de dreapta iniţiată de PNL şi PDL. Într-o postare de pe pagina personală de facebook, cea care a devenit lider de drept al PMP spune că singurul subiect care rămâne deschis este eventualitatea susţinerii unui candidat comun al alegerilor prezidenţiale, în rest fiind prea multe puncte care separară PMP de „PDL-ul lui Blaga şi de PNL-ul cui o mai fi”.

„Am militat luni de zile, aproape de una singura pentru unitatea dreptei. Nici PDL-ul lui Vasile Blaga, cu o strategie bine definita anti-Basescu si dezicandu-se de propria guvernare, nici PNL-ul lui Crin Antonescu, coautori ai loviturii de stat din vara lui 2012 nu aveau niciun gand de unitate la acel moment. Asa ca am ales, intr-un final, sa merg in singurul partid care isi asuma continuarea viziunii Presedintelui Romaniei. Dupa esecurile celor doi la alegerile europarlamentare, s-au grabit sa se ascunda sub negocieri de unificare, fara sanse de reusita de altfel. Si unii nu se sfiesc sa cada in extazul acestei piese de teatru grotesc.
Cat timp nici PDL-ul lui Blaga nu se declara continuator al proiectului lui Traian Basescu si, nici PNL-ul cui o mai fi astazi nu se dezice de toti cei care au dat lovitura de stat impreuna cu Victor Ponta si PSD, Miscarea Populara nu doreste sa se amestece cu cele doua partide. Dar ramane deschisa discutiilor despre sustinerea unui candidat comun la prezidentiale in turul doi, cele doua partide avand de altfel de mult timp cate un candidat desemnat.
Deci, ce gasesc incorect ori incoerent in pozitia PMP de astazi, cei care ieri aparau democratia de atacul PNL, Crin Antonescu ori Iohannis sau criticau refuzul complice al lui Vasile Blaga de a merge alaturi de Traian Basescu in proiectul unitatii dreptei?
Dimpotriva, incorecta ori incoerenta mi se pare atitudinea lor!”, spune Elena Udrea în respective postare.

vestea.net / sursa foto: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns