El s-a întors cu cele mai tari trofee de la Congresul Naţional PNL!

Un congres naţional al unui partid reprezintă pentru delegaţi (mai ales pentru cei obişnuiţi, fără mari funcţii de conducere prin organizaţiile judeţene) prilejul ideal de a vedea vedetele din politică şi de a face şi poze cu acestea. Poze care, mai nou, datorită facebook-ului, arată ca adevărate trofee politice, mai ales când e vorba de tineri politicieni, aflaţi în creştere-

Este şi cazul liberalului nemţean Iulian Vîrlan, vicepreşedinte la Organizaţia de Ţibucani care a reuşit să se întoarcă cu câteva fotografii numai bune de arătat şi nepoţilor.

În fotografia de mai sus, Vîrlan este alături de fostul preşedinte PNL, Alina Gorghiu, cea ajunsă în poziţia de lider naţional după retragerea lui Klaus Iohannis din această funcţie, după ce respectivul a câştigat alegerile prezidenţiale în dauna lui Victor Ponta.

“Alina Gheorghiu, fostul presedinte al PNL, o persoana care intotdeauna isi face timp sa vorbeasca cu tinerii din partid, sa le zambeasca si sa ii incurajeze, o fiinta minunata pe care eu unul o consider un politician de la care avem multe de invatat si pe care imi face placere mereu sa o intalnesc, pentru ca intotdeauna isi face timp cateva minute sa discute cu fiecare persoana orice subiect cu calm, rabdare si intelegere!” – aceasta este explicaţia dată fotografiei de liberalul nemţean.

Vedetă (mai nou) şi în politică, Cătălin Moroşanu este un idol pentru mulţi tineri şi adulţi. „Partidul National Liberal are cei mai simpatici si carismatici membri, si totodata oameni cu care ne mandrim oriunde in lume iar Catalin Morosanu este unul dintre ei! Tot respectul pentru activitatea sa sportiva si rezultatele exceptionale!”, a punctat Vîrlan.

Publicăm mai jos şi o poză în care (de acum) vedeta de la Ţibucani se află alături de şeful său de organizaţie locală:

D.VINCA

 

Comentarii Facebook

One thought on “El s-a întors cu cele mai tari trofee de la Congresul Naţional PNL!

Lasă un răspuns