EL GRANDE INVESTITORE MASSONE ÎI CERE DEMISIA LUI VIOREL MĂSTĂCĂNEANU: “Sunt singurul punct de referinţă!”

angelo-massone-465x390

Dispărut de la Piatra Neamţ de vreo două zile, El Grande Investitore Angelo Massone – cel care în iarnă a venit ca salvator al echipei care promitea bani, seriozitate, performanţă, cupe europene dar a condus-o spre o retrogradare ruşinoasă! – reuşeşte să transmită un semnal spre opinia publică. Printr-un comunicat de presă care circulă pe internet şi în care omiţând să vorbească despre problema reală (ce investiţii a promis şi ce a realizat concret) tocmai face un mare anunţ: ar vrea să scape de preşedintele Consiliului de Administraţie de la FC Ceahlău.

În rest, multe exprimări pompoase (“FC Ceahlaul a fost deja salvat de catre noi, investitorii italieni”, “se studiaza cele mai bune solutii pentru a creea un mare viitor pentru clubul nostru”, “sint singurul punct de referinta al FC Ceahlaul”) şi o ameninţare cu… avocaţii (“Avocatii nostri au fost instruiti sa procedeze in fiecare locatie pentru respectarea imaginii noastre”).

Citiţi comunicatul intregral difuzat în numele lui Angelo Massone:

„Cu acest comunicat vreau sa resping in totalitate ceea ce a aparut in mass-media si ceea ce a declarat domnul Mastacaneanu. FC Ceahlaul a fost deja salvat de catre noi, investitorii italieni, in luna ianuarie. Numai datorita investitiilor noastre acest campionat a fost dus la bun sfirsit. Anul viitor, obiectivul nostru este sa cistigam campionatul Ligii 2 si al Ligii 3. Din punct de vedere administrativ, se studiaza cele mai bune solutii pentru a creea un mare viitor pentru clubul nostru. La inceput am decis sa pastram vechiul presedinte datorita respectului pe care-l avem fata de comunitate. Aceasta decizie nu a adus efecte pozitive pentru care este clar ca domnul Mastacaneanu trebuie sa demisioneze imediat, pentru ca nu mai este agreat de catre Consiliul de Administratie si de catre actionarul majoritar. Din acest moment sint singurul punct de referinta al FC Ceahlaul si nimeni altcineva nu are voie sa vorbeasca in numele clubului. Din acest moment gata! Clubul va trebui sa fie considerat in viitor un exemplu de curatenie, transparenta si moralitate. Avocatii nostri au fost instruiti sa procedeze in fiecare locatie pentru respectarea imaginii noastre”.

Dincolo de această însăilare comunistoido-juvenilă, Massone nu a spus nici până acum comunităţii (pe care tot se bate cu pumnul în piept că o respectă) cât a investit REAL de când a venit la club. Sau cât din banii cu care s-au mai plătit din datorii sunt, de fapt, bani cuveniţi clubului din transmisiile tv pentru meciurile anterioare venirii lui.

Rămâne de văzut totuşi dacă un străin care folosea expresii xenofobe la adresa românilor (vezi declaraţiile lui Ze Maria la plecarea de la Piatra Neamţ) chiar se poate pune stăpân pe un club cu tradiţie în fotbalul românesc, pe investiţiile în resursa umană dar şi pe infrastructura comunităţii cu bani cât ar costa un apartament mai răsărit.

Cert este că ciudatul comunicat de mai sus îl obligă, acum, la o reacţie clară pe Viorel Măstăcăneanu. Care ori va tăcea, ori va deschide gura şi italianul va pleca val-vârtej de unde a venit.

Oare ce face acum Massone la Piatra Neamţ nu seamănă cu ce a vrut să facă la Rapid, dar “vişiniii” s-au trezit mai devreme şi i-au făcut vânt la timp?

Vestea.net nu obişnuieşte să-şi facă un titlu de glorie din avertismente sau predicţii realiste, dar ne-am făcut datoria şi am atras mereu atenţia că acest Angelo Massone este departe de ceea ce vrea să pară.

Cititi si: De ce nu am încredere în italienii care vin la Ceahlăul? “Selfie”-uri în presa din Peninsulă înainte de a pune banul pe masă!
Ze Maria descrie un Massone XENOFOB: ”Tratează jucătorii ca pe sclavi «pentru că sunt români»”
Finanţare în epoca Massone: “Am jucat cu ghete împrumutate. Nu îmi permit să cumpăr o pereche!” (Chitoşcă)
Ceahlăul pierde 3 puncte, Massone e vedetă
Massone duce Ceahlăul în Liga Judeţ: VERO CIRCO ITALIANO!
CIRCO MASSONE LA FC CEAHLĂUL / Antrenorul Ze Maria – DEMIS! Ricardo Ronca – DEMIS şi luat cu Salvarea! Secunzii au demisonat şi ei…
DECONT PENTRU CIRC: Massone, suspendat două luni şi amendat cu 13.600 lei
Antrenorul FC Ceahlăul pune înfrângerea de la Botoşani pe seama “Massone – Vero Circo Italiano”
Circo Maximo Massone: Antrenorul Ze Maria demis a doua oară într-o săptămână
Pierdut GRANDE INVESTITORE MASSONE!

D.VINCA

Lasă un răspuns