El este monstrul care agresa sexual fetițe de 11 ani! Ștefan Burlacu, 29 de ani, căsătorit, profesor de sport

Ștefan Burlacu, 29 de ani, profesor de sport la Rediu și Podoleni (în acest an școlar), la Roznov (în anul școlar precedent). El este monstrul care din postura de cadru didactic hărțuia și agresa sexual fetițe de școală generală, chiar și de 11 ani, prin mesaje transmise prin chaturi sau prin gesturi în vestiar sau la toaletă (după cum spun informațiile care transpiră din anchetă).

Respectivul este căsătorit cu o femeie tânără și frumoasă, credincioasă chiar (dintr-o familie care e membră a facțiunii Oastea Domnului – grupare conservatoare din Biserica Ortodoxă) și, la rândul său, provine dintr-o familie din Slobozia respectată de comunitate și, de asemenea, apropiată de Biserică.

Ce l-o fi făcut pe absolventul Facultății de Educație Fizică să ajungă să poftească la nurii unor copilițe (care nici dezvoltate biologic nu sunt) numai el știe. Cert este  că nicio scuză nu poate sta în picioare pentru cel care a și fost arestat preventiv sub acuzația de agresiune sexuală.

Reamintim că ancheta a plecat, pe data de 25 iunie, de la un caz legat de o elevă din Rediu și echipa de la Judiciar (IPJ Neamț) a lucrat aplicat, a extins cercetările și astfel a apărut o întreagă suită de victime, mai ales de la Școala Roznov (unde Burlacu a fost profesor în anul școlar anterior).

Este cunoscut că indivizi cu astfel de apucături au un comportament disimulat, că reușesc să-ți țină victimele presate, cu persuasiune dar rămâne întrebarea (care va fi lămurită sau nu de anchetă) dacă nu cumva cazurile de la Roznov ar fi putut fi cunoscute / reclamate / anchetate mai devreme dacă cineva ar fi sesizat mai din timp acest comportament dereglat sau dacă victimele ar fi prins curaj și ar fi spus părinților sau cadrelor didactice.

Și pentru că se vor găsi păreriști care să sară cu „prezumția de nevinovăție” și „protecția datelor personale”, reamintim (pentru cititorii normali, nu pentru cei care pun drepturile unor inculpați mai presus de cele ale victimelor) că, oriunde în lume, Justiția apreciază că „interesul public major” al informării publice primează în fața unor alte dispoziții juridice cu care ar intra în contondență.

Așa că, de data asta, facem precizarea că am publicat identitatea și fotografia celui deja arestat preventiv (și o vom face de fiecare dată în astfel de cazuri, indiferent de riscuri) și pentru ca părinții de la școlile unde a predat acest obsedat sexual să discute cu copiii lor (firește, cu toate precauțiile necesare) și să-i întrebe dacă nu au fost și alte victime.
Și pentru ca ancheta să fie cât mai completă dar și pentru a fi identificate toate aceste victime pentru că, fiind vorba de copii, cu siguranță majoritatea dintre ei au nevoie de o consiliere de specialitate.

Vom reveni.

D.V.

 

5 thoughts on “El este monstrul care agresa sexual fetițe de 11 ani! Ștefan Burlacu, 29 de ani, căsătorit, profesor de sport

 1. Ar fi bine sa fim mai rezervați în a judeca sau a cataloga un om…Nu îl cunosc,dar sunt convins că are și părți bune acest baiat

 2. Pedofilii trebuie castrati.
  Iar cei care le tin partea sunt la fel de monstri.

 3. Părțile bune in așa ceva ? Că nu au pus mâna mamele pe el înaintea poliției .
  Nu mai zic de tați .Tatii de fete îl castrau pe terenul de sport ca pe un porc ce este .
  Dar poate are ocazia în penitenciar sa își dea seama că nici cei mai mari infractori nu suporta pedofilie in preajma .

 4. A fost judecat si dovedit?

  Admin: scrie clar in articol, „ARESTAT PREVENTIV”.
  Comentezi asa, la hatareala?

 5. Il cunosc. Este un om cu foarte multe probleme. A pierdut zeci de mii de euro la jocuri de noroc, si-a bagat familia in datorii imense. Pierduse la jocuri si banii de nunta fara ca nevasta sa stie, apoi a luat imprumuturi bancare. Acum familia are de platit datoriile lui multi ani de acum incolo Nevasta l-a iertat la indemnurile familiei, dar acum treaba cu agresiunea sexuala a pus capac. Nu mai stau impreuna, atata ca de ochii lumii vor sa dea senzatia ca nu s-au despartit, sa para ca ea ii crede nevinovatia….Evident ca nu e cazul de asa ceva…

Lasă un răspuns