El este agresorul femeilor din Precista! Virgil Munteanu, zis Pantera!

virgil-munteanuBărbatul din fotografia de mai sus este nimeni altul decât Virgil Munteanu, din Piatra Neamţ, cel indicat de cel puţin două dintre femeile care au fost victimele agresiunilor din ultimele zile ca fiind cel care a comis actele de violenţă.

Cititi si: AGRESOR ÎN SERIE loveşte pe străzile din Piatra Neamţ! Victimele – adolescente şi femei!
Panică în cartierul Precista! Declaraţiile unor femei agresate!

Are 40 de ani, mai este cunoscut şi sub porecla de Pantera, iar zona predilectă de acţiune s-a dovedit a fi cartierul Precista, între străzile Calistrat Hogaş şi Bulevardul Decebal.
A ajuns în atenţia opiniei publice încă din 2010 când a fost judecat şi condamnat pentru o altă serie de infracţiuni. Mai întâi a agresat un elev de la Liceul Economic, care cumpărase un pachet de biscuiţi din magazinul mamei lui Munteanu (vizavi de liceu) şi a solicitat să-i fie dat restul corect. Elevul l-a anunţat pe tată care a venit şi el la faţa locului, a fost şi el bătut şi, de asemenea, cu o bâtă, i-a fost spartă luneta de la maşină.
La câteva zile, acelaşi Virgil Munteanu a mers în cancelaria liceului, să stea de vorbă cu directoarea şi… era înarmat cu un topor. Procesul lui a fost, de asemenea, unul de pomină. Cercetat şi judecat sub control judiciar iniţial, Munteanu a determinat instanţa de judecată să ia măsura arestului preventiv după ce a sfidat instanţa şi a făcut circ şi în sala de judecată.

Cititi despre faptele din 2010 alei lui Virgil Munteanu:
Tată şi fiu bătuţi crunt la un magazin
„Îti tai capul“
Neamţ: Liceu sub asediu de teama unui bătăuş
Agresorul de la Economic a recuzat judecătorii
LA PÎRNAIE A VRUT MUSAI
Bătăuşul de la Economic rămâne după gratii
Agresorul de la Economic, lăsat în libertate
Doi ani pentru că a vrut să i-a gîtul directorului

V.N.

Cititi si: AGRESOR ÎN SERIE loveşte pe străzile din Piatra Neamţ! Victimele – adolescente şi femei!
Panică în cartierul Precista! Declaraţiile unor femei agresate!

cop-munteanu

Comentarii Facebook

6 thoughts on “El este agresorul femeilor din Precista! Virgil Munteanu, zis Pantera!

  1. am fost coleg de generala cu el. avea probleme psihice inca de mic! dar il salva tasu’ care era mare smecher pe la partid!

  2. Daca tot avem Politie si Justitie care respecta mai mult drepturile infractorilor decat pe ale victimelor, ma intreb si eu asa: in orasul asta mai sunt barbati adevarati, care sa-i dea o lectie unui individ de teapa asta?

  3. In aceste momente ce se stie de el,mai este in libertate? este batut? Arestat?

  4. Acum e legat si cazat la Psihiatrie.Sa vedem cat il pot tine acolo pe nenorocit. Urmatorul pas ar fi sa ii luam putin si lui familia la caftit,sa vada si el cum este sa iti vezi apropiatii brutalizati. Sper sa putrezeasca acolo…asta daca nu cumva vreun judecator milos si omenos nu il trimite acasa la mamicuta lui.

Lasă un răspuns