El e PRĂDĂTORUL SEXUAL de la catedră! „Arme, muniții, istorie militară, drumeții în munți…”

Personajul din fotografia de mai sus este Cristian Pipirigeanu, profesorul de matematică (de la Liceul Tehnologic Dimitrie Leonida din Piatra Neamț) care cerea unei eleve de seral poze cu ea dezbrăcată și care apoi o insulta în cel mai mizerabil mod cu putință („curvă”, „jigodie ordinară”, „țara e plină de curve proaste ca tine” etc).

După cum spune chiar el pe o sub-pagină dintr-un site dedicat prezentării cadrelor didactice, are ca hobbyuri „sah, inot, arme , munitii, istorie militara, drumetii in munti, etc”.


Respectiva prezentare a rămas cam singura în online despre el, de ieri, de la izbucnirea scandalului, dispărându-i (cel mai probabil autosuspendate) și contul de pe facebook.

Pe facebook au apărut însă diverse comentarii, informații care conturează o descriere sau părere publică despre el. Astfel, la cei circa 45 de ani, profesorul Pipirigeanu este necăsătorit (se pare că nu a fost niciodată). Vecinii îl descriu ca pe un om închis, chiar „frustrat și țâfnos”. Într-o vreme veneau la el elevi la pregătire, dar în ultimul timp nu au mai fost văzuți adolescenți intrând în apartamentul din blocul de pe Aleea Aurorei unde locuiește cu bunicii lui. „Păcat de bunicii lui, sunt niște oameni tare tare frumoși și respectabili”, spun vecinii.

În această seară, la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida era programată o ședință extraordinară de CA care urma să ia în discuție doar acest subiect, cu proful de mate prădător sexual și cu măsurile legale ce trebuie luate cât mai repede.

Cititi si Proful de mate către eleva de la seral: „Curvă”, „cățea în călduri”, „dă-mi poză cu tine goală”
Scandalul sexual de la Liceul Leonida: DOSAR PENAL, Poliția s-a autosesizat!
Scandalul sexual de la Liceul Leonida: Directoarea adjunctă Zackman, OUT!

D.V.

3 thoughts on “El e PRĂDĂTORUL SEXUAL de la catedră! „Arme, muniții, istorie militară, drumeții în munți…”

 1. Un frustrat fara ”succes”la femei insa ce este si mai relevant este sfidarea pe care o afiseaza cand se lauda ca are pile si relatii in Justitia plina de analfabeti si corupti care il protejeaza,orice ar face.
  Acest lucru este adevarat pentru ca asa se prezinta institutiile toxice mafiote de ”siguranta” din aceasta tara pentru care legea nu conteaza iar caracatita din interiorul acestor institutii mafiote bazate numai pe relatii de rudenie,spagi,trafic de influenta si coruptie cat cuprinde este definitia statului mafiot Romanica.
  Aici s-a ajuns din cauza politicienilor corupti si santajabili care au predat aceasta tara acestor lichele corupte si incompetente din ”Justitie” care si-au dat inamovibilitate totala in fata legii indiferent cat de incompetenti si corupti sunt si de abuzurile demonstrate pe care le fac ,salarii colosale si pensii speciale halucinante fara ca nimeni din clasa politica sa se opuna.
  Asta e statul esuat mafiot Romanica cu care si un parlit ca Pipirigeanu ne sfideaza.
  Nu s-a depus nici o plangere impotriva lui,nu?Pai vedeti….

 2. Adevarul e ca are o fata de frustrat sexual si de violator in serie….maxim!

 3. Aspectul interesant e altul.Dupa propriile postari, dl. profesor este „prieten” cu doamna din „justitie”, are o sora grefiera si una politista!E misto la stat, nu-i asa?!Poate se gandeste dl. Obreja sa propuna desfiintarea acestui asa-zis Liceu tehnologic, de fapt un loc caldut pentru incompetenti si o sursa de hartii denumite diplome…

Lasă un răspuns