Efervescenţă la PMP Piatra Neamţ: 4 candidaţi pentru alegerile care nu au fost încă stabilite…

Popularii arată că fac parte dintr-un partid cât se poate de viu şi mişcător astfel că alegerile de la PMP Piatra Neamţ se anunţă cât se poate de interesante.

În acest moment organizaţia este condusă de preşedintele interimar Cristi Sauciuc (locul fiind lăsat liber de demisia lui Laurenţiu Dulamă) care, cu siguranţă, va candida. La fel de interesat de funcţie este şi fostul consilier local Marius Ghineţ (actualmente director adjunct la Publiserv, în timp ce Sauciuc e director plin la Salubritas).

„E foarte bine că vom avea o competiţie internă cât mai disputată. Asta arată că PMP este un adevărat partid, că aici, în echipa noastră se poate face carieră politică de către cei interesaţi de acest aspect şi care vor să se implice tot mai mult pentru o schimbare în mai bine a locurilor în care trăim”, a precizat Bogdan Gavrilescu, preşedintele organizaţiei judeţene Neamţ a PMP.

Gavrilescu nu a putut avansa o dată certă pentru organizarea alegerilor de la organizaţia municipală: „E un întreg parcurs care trebuie asigurat din punct de vedere procedural. Organizaţia locală va veni cu o propunere pe care o avansa pentru validare celei judeţene, dar mai întâi sunt etapele premergătoare de validare a listelor de membri. Deci nu vă pot spune acum o dată exactă…”.

Surse Vestea spun că este foarte posibil ca în afară de cele două nume deja cunoscute să mai fie şi alte candidaturi, alte două nume fiind vehiculate mai intens. „Eu nu ştiu deocamdată de alte nume. Aşa că nu pot confirma dar nici infirma o situaţie care este în dinamică. Conform statutui, orice membru care îndeplineşte criteriile se poate înscrie în cursa pentru funcţia de preşedinte. Să stabilim data alegerilor, să trecem la organizare şi atunci vom vedea”, a spus Gavrilescu.

DV
sursa foto – TVM Neamt

Comentarii Facebook

One thought on “Efervescenţă la PMP Piatra Neamţ: 4 candidaţi pentru alegerile care nu au fost încă stabilite…

Lasă un răspuns