Efect la „execuția” realizată de baronul Arsene: Manoliu, locul 1 la Senat pe lista Pro România

La o zi după ce a avut de suportat o dublă execuție pe repede înainte din partea lui Ionel Arsene (demiterea din funcția de președinte PSD Roman și neincluderea pe listele de candidați pentru alegerile parlamentare), senatorul Dan Manoliu s-a reorientat și va fi locul 1 la Senat pe lista Pro România Neamț.
Manoliu a confirmat informația pentru Vestea.net, a precizat că nu dorește să dea vreo declarație pentru că s-a stabilit că acest lucru se va întâmpla într-o conferință a organizației în care tocmai a intrat dar a acceptat să răspundă la o singură întrebare, legată de informația diseminată „din om în om”, în interiorul PSD cum că ar fi fost „executat” de Arsene tocmai pentru că acesta ar fi știut că urmează o trădare.

„Candidatura mea cu Pro România nu este o cauză a ceea ce a făcut Ionel Arsene ci un efect. Până acum două zile, nu mă gândeam nici la Pro România, nici la alt partid. Sincer, nici prin gând nu îmi trecea, pentru că eram de o viață în PSD, am muncit mereu pentru acest partid, inclusiv în ultimii 6 ani în care am asigurat conducerea PSD Roman.
În momentul în care am văzut cum munca unui om este făcută praf într-o astfel de ședință, așa, dintr-odată, fără o analiză serioasă, fără să ți se dea ocazia să spui ceva, am realizat și eu, finalmente, că nu asta înseamnă un partid și o echipă. Consider că mai am ceva de spus în politica nemțeană, că pot sluji în continuare pe nemțeni și, de aceea, în momentul în care mi-a venit gândul să merg mai departe, chiar și cu altă echipă, normal că prima opțiune a fost Pro România, o formațiune politică de centru-stânga, în care sunt atâția cunoscuți, chiar foști colegi, în frunte cu domnul Victor Ponta. Atât vă pot spune acum, că trecerea mea la Pro România nu este o cauză ci un efect a ceea ce s-a întâmplat în Cex-ul PSD Neamț”, a declarat Dan Manoliu pentru Vestea.net.

Reamintim că, până în acest moment, Pro România Neamț nu a comunicat nimic oficial (cum au făcut alte partide care par să prețuiască mai mult ideea de comunicare și de respect față de cetățeni) cu privire la listele de candidați. Deocamdată, presa e obligată să afle pe surse astfel de informații (de interes public), cum a fost și cea legată de faptul că Emilia Arcan nu va candida pe listele organizației conduse de Liviu Harbuz.

Neoficial am aflat că Pro România va depune chiar azi, la ora 16, listele cu candidați la BEJ.

D.V.

Lasă un răspuns