Eco PSD Roman

Organizația PSD Roman s-a alăturat campaniei naționale derulate de PSD, “Ziua Pământului, siguranța unui viitor curat”, organizând o acțiune de ecologizare/salubrizare în zona malului stâng al Râului Moldova, anunță un comunicat remis presei de social-democrații romașcani, după acțiunea de ieri.

„S-a reușit mobilizarea a aproximativ 40 de persoane. Ne bucurăm nespus că am reuşit să organizăm un eveniment aşa de frumos. Am adus un folos societăţii şi suntem mulțumiți de asta. În plus, s-a dovedit încă o dată faptul că suntem o echipă atât de faină, dinamică, încât ne-am bucura dacă și alți romașcani ar dori să facă parte din ea, așa că, îi așteptăm în număr cât mai mare să vină alături de noi.
Sperăm ca acţiunea de astăzi să aibă o continuitate, iar orașul să arate altfel, mult mai îngrijit.
La nivel național PSD a marcat această zi prin acțiuni de ecologizare organizate în toată țara.
În fiecare an, pe data de 22 aprilie, celebrăm Ziua Pământului, pentru a ne reaminti că planeta Pământ și ecosistemele sale ne oferă condițiile necesare pentru întreținerea vieții, important este să le păstrăm curate.
Menționăm că pe toată perioada desfășurării acțiunii, participanții au folosit măști și mănuși de protecție, deșeurile au fost adunate în saci menajeri și duse la un punct de colectare”, menționează PSD Roman.

 

D.V.

Lasă un răspuns