Echipa social-democrată: De ce să votați PSD pe 26 mai

Pentru că, dincolo de imaginea publică a oricărui partid, dincolo de relatările din presă, dincolo de agenda publică și de comunicare, există o realitate de necontestat: partidele sunt formate din oameni. Iar PSD are oameni care știu că soluția pentru România este social-democrația, oameni cărora le pasă de semenii lor. Le pasă și de țăranul care are mâinile tăbăcite de muncă, le pasă și de medici, de profesori, de ingineri, de vârstnici și de tineri, de copii și de părinți. Le pasă de români.

Pentru că, în PSD, sunt oameni de acțiune, care rezolvă probleme fără să se lase doborâți de ostacole. Oamenii din PSD au văzut care sunt problemele în sănătate și au acționat, mărind salariile și investind în spitale și aparatură medicală, cum nu s-a mai întâmplat până acum. Oamenii din PSD au văzut problemele din învățământ și au acționat, asigurând profesorilor venituri decente și elevilor condiții civilizate pentru învățare.

La fel s-a întâmplat și în agricultură, unde rezultatele se văd cu ochiul liber, nu numai în statistici. Au pronit programe naționale de sprijinire a micilor investitori, programe care funcțiuonează, precum Start Up Națion sau Investim în viitor. Acești oameni au avut curajul să-și asume un program de guvernare și lucrurile încep să funcționeze.

Pentru ca România să funcționeze mai bine, este esențial să trimitem și în Parlamentul European oameni cărora le pasă de români și de România, oameni care au viziune europeană, dar care să apere demnitatea națională, să ne facă mândri că suntem români.

Pentru ca toate lucrurile bune promovate de guvernarea PSD să continue, duminică votează PSD, poziția 1 pe buletinul de vot!

Pentru că noi, oamenii din PSD, ne ținem de cuvânt!

Ad. V.

Comandat de Partidul social democrat PSD CIF 41190008
Realizat de Karisma Media Plus.