Echipa PNL Tarcău se consolidează prin venirea consilierilor locali Petru Zugravu şi Andrei Chelariu (comunicat)

 

Echipa PNL Tarcău condusă de primarul Manole Dănuţ Fîrţală se consolidează odată cu venirea consilierilor locali Petru Zugravu şi Chelariu, anunță un comunicat remis de PNL Neamț.

Cei doi aleşi locali au subliniat că au luat decizia de a veni în PNL pentru că sunt dezamăgiţi de candidatul pe care PSD Neamţ l-a desemnat pentru funcţia de primar al comunei Tarcău.

“Domnul Manole Dănuţ Fîrţală este cel mai bun primar pe care l-a avut comuna Tarcău în ultimii 30 ani şi am decis să vină în echipa domniei sale pentru a continua proiectele pentru comunitate”, a declarat consilierul local Petru Zugravu.

“Sunt convins că echipa primarului Manole Dănuţ Fîrţală este cea mai bună şi pregătită pentru a continua procesul de dezvoltare a comunei Tarcău”, a subliniat consilierul local Andrei Chelariu.

“Le mulţumesc celor doi consilieri locali pentru că au ales să vină alături de mine, alături de PNL Neamţ. Vreau să îi asigur pe toţi locuitorii comunei Tarcău că ne vom pune toată experienţa şi expertiza în slujba lor. Alături de domnul George Lazăr, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, vom implementa proiecte de anvergură care vor creşte calitatea vieţii tuturor tărcăuanilor”, a precizat primarul comunei Tarcău, Manole Dănuţ Fîrţală.

V.N.