Echipa din Poiana Teiului anunţă NEPREZENTARE şi ameninţă cu retragerea din campionat! Toma (AJF): „Încep să-i dau dreptate doamnei primar…”

Situaţie unică în fotbalul nemţean unde o echipă din Liga a 4-a anunţă că nu se prezintă la meciul în deplasare de duminică (15 octombrie 2017) dar ameninţă şi cu retragerea din campionat: cazul e nemaîntâlnit pentru că nu e vorba de vreo „ciuca bătăilor” ci una din echipele aflate in topul clasamentului, Enadani Poiana Teiului.

Informaţia a fost făcută publică pe blogul lui Dan Esanu care a publicat şi confirmarea antrenorului Lucian Cozma, de la echipa respectivă: „Bună seara, puteți să dați știrea. E oficial. Nu ne prezentăm la Horia. L-am anunțat și pe Găucan. Și în proporție de 50% ne retragem din campionat! Jucătorii noștri vor fi jucători liberi, dar am înțeles că conducerea AJF Neamț nu le va da legitimațiile. Nu au dreptul să le rețină! Nu are rost să mai continuăm…cărțile oricum sunt făcute! Au să piardă și cei de la CSM Ceahlăul din cauza asta…nu vor avea meciuri puternice și se vor prezenta nepregătiți la baraj!”.

Supărarea staff-ului de la Poiana Teiului e generată de un meci la care aceştia au acuzat arbitraj ostil.

Presedintele AJF Neamt, Ioan Costin Toma (fost arbitru de lot national) s-a declarat dezamagit de atitudinea si deciziile celor de la Poiana Teiului. „Când o sâ terminăm odată cu….arbitrii ???!!!… Chiar, la echipe, antrenori, conducători și finanțatori, nu sunt nici un fel de probleme ?! Mai mult, văd că s-au mutat toate problemele AJF Iași, (adevărați colegi și prieteni) la noi, la Neamț ??!!!… Nu aș crede, … la noi sunt oameni ADEVARAȚI și DEVOTAȚI fotbalului local, autohton, nu… mercenariatului ! Haideți să fim mai toleranți, să iubim dezinteresat fotbalul, să avem grijă de copiii noștri, să nu mai fim puși în situația ca, o echipa de frunte, cu multe … plombe, să nu mai suporte liga noastră, liga IV-a și să nu se prezinte la joc ! Mare dezamăgire și un gust amar ! Nu credeți că e prea mult ?!
Domnule Dan, minți luminate, deja, au decis ca mâine, să fie neprezentare! Ce să mai discutăm, asta este calitatea oamenilor… Incep să ii dau dreptate doamnei primar, în disputa ei, de acolo, în unitatea administrativ teritorială pe care o păstorește! Culmea, dânsa a fost cea care, cu câțiva ani în urmă, a insistat la dl. Bâia Petrică, primar pe atunci, să înscrie echipa”,
a declarat Ioan Costin Toma, citat de Dan Esanu.

Ioan Costin Toma face referire la disputa din administraţia comunei Poiana Teiului, unde viceprimarul Paul Enache (care este şi patronul echipei, de aceea aceasta poarta numele firmei sale) se consideră nedreptăţit de primăriţa Ana Ancuţa. Altfel spus, la fotbal sunt de vină arbitrii şi AJF-ul, iar în administraţie, primăriţa, asta vrea să spună Toma despre atitudinea şefului echipei de la Poiana Teiului…

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns