Ea este deputata AUR de la Neamț! Dumitrina Mitrea, broker și foto-editare!


Cu un scor la prima strigare de 13,72% pentru Camera Deputaților (care ar putea deveni și mai mare după ce se împart procentele unor partide care nu au depășit pragul electoral), AUR își adjudecă și la Neamț un mandat plin de deputat (pentru care are nevoie de 12,5%).

Fiind și e locul 3 la Senat (înaintea USR), AUR poate spera și pentru al 3-lea mandat de senator din acest județ (care are normă de 8 deputați și 3 senatori).
Dacă pentru Senat AUR trebuie să spere și la un pic de șansă, pentru Camera Deputaților are deja asigurat mandatul iar primul candidat din lista AUR pentru CD este Dumitrina Mitrea.

Cine este Dumitrina Mitrea? Câteva detalii de pe contul ei de facebook ne arată că are joburi/preocupări ca broker de asigurări, specialist în Despăgubiri (post-accident, probabil) dar că jonglează cu pixelul și în foto-editare (pagina respectivă de facebook prezentând secvențe și de la nunți, petreceri sau evenimente corporate):

Are 49 de ani, născută la Borca (Neamț), locuiește în Piatra Neamț, este absolvent de ASE iar citatul preferat ar fi: „“Dacă planifici în mod deliberat să fii mai puţin decât eşti în stare să fii, atunci trebuie să te avertizez că vei fi nefericit pentru tot restul vieţii tale“ (Abraham Maslow).

Puținele detalii primite (deocamdată!) de la cei care o cunosc o descriu ca pe o femeie atentă, echilibrată deloc arțăgoasă, fără stridențe în limbaj sau atitudine (apropos și de faptul că unii s-ar putea gândi la un șablon George Simion sau, și mai și, Diana Șoșoacă).

Numărul 1 de pe lista pentru Senat depusă de AUR Neamț este filosoful și scriitorul Sorin Lavric. Redactor la Humanitas iar acum la România Literară, este profesor la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității București.

Background info:

Rezultate alegeri la Neamț

Camera Deputaților
PSD – 33.07%
PNL – 23.60%
AUR – 13.72%
USR – 12.71%
Pro România – 4.50 %
PMP – 4.22%

Senat
PSD – 33.50%
PNL – 23.14%
AUR – 14.31%
USR – 13.08%
Pro România – 4.60 %
PMP – 4.46%.

Candidați AUR la Neamț

Senat
LAVRIC SORIN
IACOB DUMITRU
CLIMESCU VASILE
LULEA FRANCISC
ALUCULESEI ALINA-ELENA

Camera Deputaților
MITREA DUMITRINA
CONSTANTIN RADU-EMIL
POEŢELEA IONUŢ-VALERIU
ARSINTE VALENTIN
ŢIFUI GHIŢĂ
APETRI DORIN-CONSTANTIN
ROTUNDU MĂDĂLINA-ALEXANDRA
DIACONU CLAUDIU
IRIMIA IOANA-ALEXANDRA
LULEA TEREZA

Daniel Vinca

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns