E oficial! ALDE, UDMR și PSD, primele poziții pe buletinele de vot din Neamț!

Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) ocupă prima poziție pe buletinele de vot pentru alegerile parlamentare din decembrie. Biroul Electoral Județean a finalizat în urmă cu puțin timp tragerea la sorți care reglementează ordinea în care vor apărea formațiunile politice înscrise în cursa pentru Parlamentul României.
Pe poziția a doua se situează UDMR, urmat de PSD și PNL. De la poziția 5 până la poziția a zecea, este rândul partidelor politice neparlamentare și al alianțelor electorale dintre acestea, după cum urmează: Partidul Noua Românie, Alianța Noastră România, Uniunea Salvați România, Partidul Mișcarea Populară, Partidul România Mare și Partidul România Unită.
Ultimele patru poziții sunt ocupate de independenți, în ordinea înregistrării candidaturilor. Este vorba despre Daniela Pepene, Ioan Spiridon, Sebastian – Ioan Burduja și Andrei Carabelea.
Campania electorală pentru parlamentare debutează peste două zile, iar din Neamț vor pleca spre Legislativ opt deputați și trei senatori.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns